Интернет реклама УБС

16.10.17

День захисника України в колонній залі КМДА

14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці свято День захисника України.
Ветерани АТО приймали вітання від ГО «Українська асоціація інвалідів АТО», яка запросила ветеранів до колонної зали КМДА на урочистий вечір мужності та героїзму!
На гостей заходу чекала святкова концертна програма за участі військових колективів, народних, заслужених артистів України, бардів військово-патріотичної пісні, чествування нескорених героїв Invictus Games!
Шановних ветеранів зі святом прийшли вітати: Представники
Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО, представники батальйонів територіальної оборони України, представники Кабінету Міністрів України, представники Міністерства соціальної політики України,
представники Генерального штабу Збройних сил України,представники Благодійної організації.
Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна».
Заступник голови КМДА Микола Поворозник взяв участь у суспільно-мистецькій акції «Вони присягнули на мир і волю». Він привітав учасників антитерористичної операції, членів їхніх родин, а також родини загиблих героїв зі Святом Покрови та Днем захисника України.
«Здавна Пресвята Богородиця вважається покровителькою українського козацтва, тож не дарма саме сьогодні українці відзначають День захисника України, вшановують військовослужбовців та пам'ять тих, хто віддав життя за мир в Україні та територіальну цілісність нашої держави. Як козаки у свій час, так і нині українські військові, не шкодуючи свого здоров’я, а іноді й життя, відважно захищають нас на Сході країни від агресора, зберігаючи свій народ та його свободу. Ми пишаємося вами, низько вклоняємося перед вашою мужністю і відвагою. Бажаю захисникам України міцного здоров’я та сил для перемоги, нехай у ваших родинах панують щастя та благополуччя, а всім нам – мирного неба», – сказав Микола Поворозник.
Під час заходу учасники взяли участь у молебні за мир в Україні та захисників Вітчизни та вшанували пам'ять померлих у боротьбі за незалежну Україну хвилиною мовчання.



Немає коментарів:

Дописати коментар