Интернет реклама УБС

22.02.19

Торгові можливості в Індії для українських підприємств

20 лютого 2019р в Києві відбувся  ПРАКТИКУМ "Торгові можливості в Індії для українських підприємств"
Тема: торгова місія до Індії в квітні 2019 р.
Програма фінансується ЄС у рамках ініціативи EU4Business та реалізується за підтримки ЄБРР.Торгові можливості на ринку Індії: новітні технології, системи очищення, аерокосмічна галузь
Фокус: малі та середні підприємства, що займаються розробкою та виробництвом новітніх технологій, систем очищення, та продукції для аерокосмічної галузі.
Для забезпечення всебічного розуміння ринкових можливостей та перспектив виходу на ринок Індії української продукції в секторі новітніх технологій, систем очищення та аерокосмічної галузі практикум провів засновник провідної індійської консалтингової компанії, яка допомогла понад 300 закордонним компаніям у 20 країнах світу налагодити торгові зв'язки з Індією і тепер поділиться досвідом і знаннями з українськими компаніями.
СПІКЕРИ ПРАКТИКУМА:
Тарун Гупта (Tarun Gupta)
CEO and Керуючий партнер T&A Consulting Private Limited
Пан Гупта за 18 років роботи у сфері корпоративного та інвестиційного банкінгу та консалтингу добре зарекомендував себе у просуванні двосторонньої торгівлі та інвестицій між Індією та різними країнами. 
Саме команда T&A Consulting в співпраці з Офісом з просування експорту та українським бізнесом допомагала організовувати першу торгову місію до Індії, яка походила восени 2017 року, і була надзвичайно результативною (понад 190 b2b зустрічей з понад 100 індійськими компаніями). 
Олег Мартиченко
Директор і співзасновник R&S Quantum (Україна)
Компанія R&S Quantum займається інноваційними продуктами та послугами, допомагаючи талановитим винахідникам та малим бізнесам, соціальним підприємцям та компаніям з доданою вартістю, які працюють в сфері інновацій, досягати фінансових та інвестиційних цілей. У сфері послуг компанія допомагає виходити на  експорт, брати участь у міжнародних тендерах, надає  та маркетингову підтримку.
Олег з радістю поділився своєю історією успіху, а також розказав про перешкоди, які зустрічались на шляху компанії.
Ірина Онікієнко
Організатор торгової місії до Індії
Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується ЄС у рамках ініціативи EU4Business та реалізується за підтримки ЄБРР.



Немає коментарів:

Дописати коментар