Интернет реклама УБС

06.10.19

KYIV TECH HUB' 19

3 жовтня 2019 року у Києві відбулась конференція KYIV TECH HUB' 19, яка підбила підсумки проекту та конкурсу Polish - Ukrainian Startup Bridge, який є платформою для зустрічей і співпраці українських стартапів, науковців та винахідників з польськими інвесторами. Участь у конкурсі взяли понад 130 стартапів з усієї України. 30 найкращих проектів з різних царин отримали можливість презентації своїх пропозицій під час конференції та розмов В2В з польськими інвесторами.
У відкритті взяли участь: заступник міністра підприємництва і технології Республіки Польща Малгожата Яросінська-Єдинак, заступник міністра освіти та науки України Юрій Полюхович, заступник міністра розвитку громад і територій України Дмитро Живицький, Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцкі, заступник директора департаменту співпраці з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща Марек Куберський.
Проект реалізується Fundacja Fundusz Współpracy на замовлення Ministerstwo Inwestycji i Rozwoju за кошти програми «Польська допомога з розвитку» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

 Цього року, переможцем конкурсу стартапів став львівський проект Events Terminal, команда отримала 30 тис. злотих на розвиток інноваційної онлайн-платформи для розповсюдження контенту.
Всі 30 конкурсних проектів були неймовірно цікавими і наділені потужним потенціалом, тож обрати лише одного переможця для суддів було дуже важко. Cаме тому партнер конференції, венчурний фонд Simpact VC, представником якого у жюрі був Кристов Гроховський, виділив додаткову грошову нагороду на наукові дослідження та технологічний розвиток, яка перейшла у руки стартапу Bioplastics (створення екологічно чистого, багатофункційного матеріалу на основі крохмалу та іншої природної сировини).
Окрім цього, вельмишановне суддівство вирізнило ще кілька стартапів з поза інших проектів, а саме PIX.Inc - виробництво інтерактивних рюкзаків, SPOKK - інноваційне рішення щодо придбання страхування та Space Cossacks - розробка дрону зі збільшеним часом польоту.

Немає коментарів:

Дописати коментар