Интернет реклама УБС

27.11.19

Як заряджати смартфон, щоб він не розряджався в двічі довше? Що потрібно зробити, щоб батарея вашого девайсу прожила набагато довше ніж зазвичай?

Картинки по запросу СмартфонДеякі вчені експерти дізналися, дві звичайні причини швидкого розряджання батареї персонального пристрою. Літієвого акумулятору вистачає, приблизно. На 500 заряджань.
Відомо, що ємність батареї поступово зменшується навіть, якщо телефон або якийсь інший електронний прилад не використовується. Але якщо прилад у нормі, то причиною розряджання приладів може бути програми, які потребують багато енергії вашого телефону ( планшету, ноутбуку тощо. ). Щоб ваш апарат прослужив якомога довше, а сам девайс менше розряджався, потрібно дотримуватися певних інструкцій.
Не потрібно заряджати ваш прилад до 100%. Акумулятор слугуватиме довше, якщо його заряд буде притримуватися позначки приблизно 90%. Також не можна допускати повної розрядки акумулятора. Коли на екрані значок батареї стає порожнім, а сам пристрій повністю вимикається, дуже сильно скорочується строк роботи вашого акумулятору значно зменшується.
Експерти радять підключати до зарядки ваш пристрій тоді. Коли він сам потребує цього. Зазвичай це трапляється, коли рівень батареї стає нижче 20-10№
НЕ РЕКОМЕДОВАНО залишавати пристрій на зарядці тривалий час. Більшість користувачів ставлять свої гаджети на ніч на підзарядку, а вранці отримують повністю готовий прилад для використання. Така практика недобре вплине на батарею. Чим довше ваш телефон знаходиться на підзарядці, тим швидше він буде розряджатися у майбутньому.
Коли ви зарядили свій телефон до рівня 80-90%, його потрібно відєднати від зарядного пристрою. Телефон потрібно захистити не тільки від холодної погоди, але й від дуже спекотної. Коли ваш акумулятор заряджений повністю, він дуже погано переносить жару. Це причина, яка підтверджує, що смартфони потрібно заряджати до 80-90%, а тим паче, якщо температура за вікном перевищує показники за 30 градусів тепла.
Не можна залишати пристрій під прямими променями сонця та в нагрітому салоні авто, а також підключати до зарядки в автомобілі.
Температура, яка ідеальна для підходить для підзарядки телефону, від 10 до 30 градусів тепла. Також активне використання телефону на морозі призведе до швидкого розряджання батареї. Потрібно замінити зарядний прилад, якщо він сильно нагрівається, така зарядка скоріш за все зламана, вона буде тільки використовувати багато електроенергії.

Андрій Шадчинєв


Немає коментарів:

Дописати коментар