Интернет реклама УБС

15.01.15

Ціна відпустки в Греції

Відпочинок в Греції взимку абсолютно не поступається звичній подорожі в літній сезон. Просто він стає іншим : гірськолижні курорти, різноманітні екскурсійні програми, паломництво - це далеко не все, чим може похвалитися Греція . Туризм в цій дивовижній країні не перестає розвиватися, про що невпинно піклується місцевий уряд, вкладаючи чималі кошти в галузь, розуміючи всю важливість цього напрямку..
Греція - це країна, багата історичною та культурною спадщиною, щедра до своїх гостей, обдаровує їх картинами дивовижної природи і благодатним кліматом.
Відпочинок в Греції збагачує знаннями і живить душу, лікує тривоги, позбавляє від сумнівів і занепокоєння, наділяє силою, гідною героїв давньогрецьких міфів, упевненістю в собі і своїй справі.
Відпочинок в Греції завжди приваблював туристів як можливість побувати в країні, яка заклала фундамент європейської культури і подарувала світу безцінний скарб знань. У ході захоплюючих екскурсій відпочиваючі знайомляться зі слідами розквіту античних міст -держав, а також з численними пам'ятками культури та місцями археологічних розкопок.
Молодіжний відпочинок в Греції, з бурхливим нічним життям, морські круїзи і яхтинг, безмежні можливості для організації корпоративних та ділових заходів, сучасні SPA -центри і розкішні готелі, паломницькі тури і багатоденні екскурсійні програми, спеціалізовані семінари, виставки і фестивалі , тури вихідного дня і шоп- тури - все це відпочинок в Греції.

Пляжний відпочинок в Греції

Греція - це країна, чиї пляжі з року в рік нагороджуються «блакитним прапором», відзнакою Європейського співтовариства за чистоту узбережжя і моря. Греція, відпочинок на морі - це обіцянка блаженства на лазурному березі, мальовничі гавані з оливковими гаями в поєднанні з м'яким кліматом. Це перлина курортного відпочинку, улюблений російськими туристами півострів Халкідікі з його безмежними пляжами і ідеальної екологією. Це дорогоцінна розсип грецьких островів, кожен з яких по-своєму унікальний: Кріт, Родос, Корфу, Санторіні, Міконос, Патмос і ін.
Відпочинок в Греції на островах і материку - це обіцянка щастя, яке завжди збувається!

Скільки коштує відпочинок в Греції ?

Традиційно найбільш відвідувані грецькі курорти - це острова Кріт і Родос. З кожним роком грецькі готелі все частіше пропонують відпочинок за системою "все включено", а також розвивають анімаційні програми, що дуже важливо для відпочинку з дітьми. У кожній країні є готелі, орієнтовані на сімейний відпочинок. У Греції, це ланцюжок Grecotel " . "Все включено" на Кріті в в "четвірці " на тиждень для двох ( з перельотом) обійдеться в 12 000-14 000 грн. Можна спробувати заощадити 10-15 % повної вартості путівки, купивши "палаючий" тур за 3-5 днів до вильоту.
Якщо орієнтуватися за цінами Греції то у м. Афіни проїзд у громадському транспорті раніше коштував 1,2 євро, метро - 1,4 євро, повноцінний вечеря в якійсь таверні коштує 10-15 євро , врахуйте порції у греків просто гигантські- . однієї порції може вистачити на двох. Паста ( 3-4 євро) , піца (3-4 євро ); або рибне блюдо ( 6-10 євро) - мінімальний набір. У день на їжу витрачається близько 45 Євро . Вартість місяця проживання в Афінах виходить близько 1500 євро. Квиток на пором з Пиреас (передмістя Афін) на острів Крит коштував 75 євро, зараз напевно більше 100 .

Створити собі тур

Любителі самостійних подорожей щоліта їдуть у власноруч створені тури. При цьому частина мандрівників воліють їхати на автомобілі , інші заздалегідь ( зазвичай за 3-5 місяців до поїздки) викуповують авіаквитки.
Недорогі авіаквитки найчастіше можна знайти у лоукостерів . Авіаквиток з Москви до Афін коштує близько 250 євро і назад майже так само загалом - 500 євро.
До речі , вирушаючи в подорож по Європі на поїзді, також можна відчутно скоротити свої витрати. Єдиний залізничний квиток InterRail Pass діє в регулярних поїздах національних залізничних компаній в Європі. Квиток на дорослого ( старше 26 років) на 5 днів подорожей з 10 обійдеться в 276 євро. При цьому можна буде користуватися послугами національних перевізників 30 країн.
"Якщо говорити про фінансову частину питання, то майже завжди турпакет, наприклад до Греції ( Кріт / Пелопоннес), на Кіпр, до Італії ( Сицилія , Сардинія і т. д.), зібраний туристом самостійно, виявиться дорожче пакетного варіанту від грамотного агентства, - посилається на свій багаторічний досвід Олена Піскунова  директор турагентства " Амі Вояж" . - Тому що опубліковані ціни навіть в онлайн- системах будуть вищі і навряд чи будуть включати, наприклад, трансфер. Я вже не кажу про вартість авіаперельоту в складі готового турпакета та візової підтримки , якщо вона потрібна".
Що робити потенційному туристу? Спробувати самостійно оцінити вартість придбаних перельотів, готелів, трансферів. А потім порівняти з ціною, запропонованою перевіреним турагентством . У багатьох випадках , як було сказано , результат виявиться не на користь саморобного турпакета.

Марина Репало 
Володимир Жук

Немає коментарів:

Дописати коментар