Интернет реклама УБС

05.02.15

Народний депутат Олена Кошелева розповіла, як зустріла свого майбутнього шефа.

Олена Кошелева привернула увагу Ляшко своїми постами в соцмережах

Народний депутат від Радикальної партії Олена Кошелєва повідомила, що познайомилася з Олегом Ляшко в соціальних мережах. "Я публікувала в інтернеті свої пости, багато знайомих і друзів, мої одногрупники допомагали. Так на мене звернув увагу Олег Ляшко", - заявила депутат.

На питання про те, чим вона планує займатися найближчим часом, Кошелєва зізналася, що хоче працювати в комітеті економічної політики, добудувати "Охматдит" і створити умови для роботи та лікування дітей.

Пізніше стало відомо, що лідер партії Олег Ляшко відрядив Олену Кошелєву до Харкова займатися партійним будівництвом.

24-річна раніше безробітна харків'янка Олена Кошєлєва - депутат від партії Олега Ляшка, в його виборчому списку мала прохідний 13-й номер. 

В описі на сайті партії Кошелєва була охарактеризована як "волонтер харківського госпіталю". Освіти у неї два, дівчина отримала дипломи Харківського національного університету радіоелектроніки за фахом "економічна кібернетика" та Харківського національного технічного університету будівництва та архітектури.

Будучи студенткою, Кошелєва підробляла адміністратором в ресторані Ciro`s Pomodoro. Як йдеться у її резюме, там вона організовувала роботу закладу, навчала співробітників стандартам сервісу. 

До слова, рік тому дівчина шукала роботу менеджера проектів, вказавши у своєму резюме, що вонаволодіє такими якостями, як старанність і стресостійкість.

І. Вільцанюк

Немає коментарів:

Дописати коментар