Интернет реклама УБС

07.09.15

Музика Як Стиль Життя

Ні для кого не є секретом, що музика у нашому житті посідає особливе місце, можна навіть сказати, що ми живемо музикою, декому навіть важко уявити себе без навушників по дорозі на роботу, навчання або у інші місця. У цій статті ми поговоримо з вами про музику в цілому, та про виконавців такого жанру музики як рок, панк-рок та інші, також я приведу декілька порад як почати займатися на музичному інструменті та знайти себе у цьому напрямку. Давайте розглянемо кілька порад про музику, та декілька відомих музичних груп, які ви скоріше за все знаєте, і їхня музика досі лунає у ваших серцях. 

Чи обов’язково мати впливових друзів або багато грошей щоб пробитися у музиці?
Мати впливових друзів та багато грошей це звичайно добре, але для музики вам потрібен талант, якщо ви дійсно хочете вражати, потрібно практикуватися, грати, співати. Без таланту нічого не вийде, звичайно впливові друзі може і допоможуть просунутися, але що це дасть, якщо немає таланту, і виходить погано? Не турбуйтесь якщо ви думаєте, що у вас його немає, бо як казав Томас Едісон геній це 1% таланту, і 99% праці, можливо саме з досвідом набутим при навчанні музикою ви знайдете в собі той відсоток. 

Музика яка може достукатися до самих глибин 
Канадський рок гурт Sum 41 має мільйони фанатів, і продовжує дивувати слухачів шаленістю, пристрастю своїх пісень, збираючи величезні аудиторії на своїх концертах, Sum 41 починали з невеликого, вони не були якимись підлітками багатих батьків. Джейсон МакКеслін, бас-гітарист групи, перед тим як податися у музику, і відправитися у музичне турне, працював звичайним білетером у кінотеатрі, він і гадати не міг, що його музична кар’єра піднімися настільки високо. Він вирішив почати зі своїми друзями музичний гурт, фронтмен гурту Дерик Віблі має талант співу і гри на гітарі, про те навіть він спочатку у своєму гурті не співав, у інтерв’ю яке він давав каналу MTV він казав, що у них у школі було три музичних гурти, і якось вони з хлопцями вирішили влаштувати шкільний концерт, для старших класів, коли вони вже все підготували, вони побачили, що послухати ці групи так ніхто і не прийшов, а ті які прийшли, прийшли туди для того щоб просто з них поглузувати, після цього, вони ніколи не робили це знов. Можна помітити гумор у деяких їхніх піснях, наприклад у пісні Fat Lip є такі слова:

«As a kid, was a skid, and no one knew me by name
Crashed my own house party 'cause nobody came»

що перекладаються як: 
«У дитинстві я був вуличною дитино, і ніхто не знав мене по імені
Відривався сам на своїх вечірках тому що ніхто на них не приходив»

У будь-якому випадку, цей гурт перетворив їхнє життя на казку, шалена популярність, виступи і все інше, попри все, вони залишаються вірні своїм фанатам, гроші їх не зіпсували, як це відбувається з деякими музичними діячами, і Sum 41 з радістю, фотографуються, ставлять автографи, і спілкуються зі слухачами. Дерик коли вів сторінку на Facebook навіть старався відповідати кожному фанату на їхні запитання або коментарі. 
Не менш вражаючою виявилась і кар’єра панк-рок гурту Rise Against, у своєму інтерв’ю, Тім Макілрот казав, що вони ніколи не думали займатись серйозно музичною кар’єрою, і не вважали, що це стане їх роботою. Набравши популярність, вони також не змінилися, і з радістю зустрічають своїх фанатів. Їхні пісні заставляють задуматися про багато речей, у кожну пісню вони вкладають свою душу, і це відчувається при прослуховуванні їхньої музики. 
Nirvana, досить вже почути це слово, і у голові представляється Курт Кобейн зі своїм гуртом. Насправді ж Курт не був багатим, і пробився за рахунок свого таланту, вміння подавати свої пісні, йому довелося піти з дому так як мати поставила для нього ультиматум, після того як він пішов, він ночував у друзів, як казав сам Кобейн, деякий час він навіть жив під мостом. Пізніше, Курт ділився записом зі свого гурту який розпався так і не зігравши жодного концерту. Запис сподобався майбутньому басисту групи Крісту Новоселічу, зібравши гурт вони почали робити записи, не очікуючи величезної популярності. Яка ж була для них несподіванка коли альбом  «Nevermind» став хітом на каналі MTV. Бажаючи і далі залишатися ближче до альтернативної музики, вони вирішили написати новий альбом. Інший альбом також був досить популярний, хоча писався скоріше для зворотного ефекту. Так популярність гурту Nirvana почала набирати шалені оберти і збирати великі аудиторії на своїх концертах. 

Починати займатись музикою
У кожного музиканта це виходить по різному, хтось навчався у музичній школі, хтось вчився цьому самостійно або з друзями, для того щоб цим серйозно займатися, треба дійсно знайти себе у цьому. Декілька порад, якщо ви хочете навчитися грати на гітарі, або іншому музичному інструменті, та у вас немає грошей, ви можете грати на інструментах своїх друзів, якщо у вас є такі друзі які займаються музикою. Вони можуть передати вам свій досвід, пояснити те, що для вас незрозуміло, бажано також вивчити нотну грамоту, яка може дуже допомогти у написанні власних пісень. Також, якщо ви не бажаєте освоювати інструмент через відео уроки, або самостійно, ви можете піти до музичного викладача, але це звичайно коштує грошей. Вирішіть який інструмент являється для вас ближче всього, і починайте займатися, якщо ви дійсно цього хочете, у вас все вийде. 

Автор: Ростислав Лудченко


Немає коментарів:

Дописати коментар