Интернет реклама УБС

16.09.15

Автобіографічна книга утримуваної в Росії української льотчиці, народного депутата Надії Савченко "Сильне ім'я Надія" представили у середу в Києві ​​на брифінгу у Верховній Раді




"Книгу вона (Н.Савченко) написала сама. Вона передавала сестрі Вірі кожну написану сторінку. Віра розшифровувала почерк, друкувала і віддавала для того, щоб складали книгу. Кожне слово тут написано Надею і кожне слово тут кричить всім українцям: захистіть Україну і не віддавайте України ", - сказала лідер парламентської фракції" Батьківщина "Юлія Тимошенко.

У свою чергу сестра Н.Савченко Віра зазначила, що рішення про написання книги було прийнято українською льотчицею на 40-му дні голодування.

"Надія боялася, що вона може не вижити і правда не буде почута. Не те, щоб вона хотіла слави", - сказала В.Савченко.

Вона також зазначила, що постарається зробити так, щоб книгу на різних мовах змогли прочитати в інших країнах, у тому числі бажано, щоб її прочитали росіяни.

"Гроші, які будуть зібрані сьогодні за неї - ціна буде вільною - ми передамо хлопцям, які утримуються в російських СІЗО. У них немає грошей на адвокатів", - повідомила сестра льотчиці.

Книга розповідає про життєвий шлях Н.Савченко, її участь у миротворчій операції в Іраку, а також участь у антитерористичній операції.

Олександр Майстренко

Немає коментарів:

Дописати коментар