Интернет реклама УБС

02.03.16

Робертіно Лореті: «Я хочу присвятити свою діяльність відкриттю молодих талантів»

     Відомий італійський співак на прес-конференції, що відбулася сьогодні в УНІАН, сказав, що хоче допомагати молодим виконавцям, розвивати їх талант. Саме з цією метою було організовано соціальний рух «Робертіно Лореті. Повернення назавжди». 
     Завдяки цій програмі юні співаки мають можливість отримати від золотого голосу Італії важливі настанови щодо розвитку свого таланту, побувати на майстер-класах Робертіно чи заспівати з ним дуетом.
 Такий шанс цього року отримав фіналіст проекту «Маленькі гіганти» Олександр Подолян. На шоу Сашко вразив всіх оперним  виконанням хіта гурту «Скрябін» - «Танець пінгвіна». Лореті побачив виступ хлопчика в YouTube і також не залишився байдужим. «Його очі вказують на те, що він справжній артист. Важливими є також харизма і темперамент»,- сказав Робертіно про юного співака. 
Сашко також був присутнім на прес-конференції. Він підкреслив, що дуже радий можливості виступати разом з золотим голосом Італії на одній  сцені. Адже на великому концерті співака, який відбудеться 24 квітня в Києві, юний талант заспіває разом з Робертіно Лореті. 
   Сам Лореті здобув популярність у ранньому віці. Вже тоді він міг заробляти собі на життя. Та і не тільки собі. В його родині росло восьмеро дітей. «Я хотів допомогти моїй сім’ї», - розповідає співак. 
  Він ніколи не забуває, що колись і йому допомогли та дали шанс проявити себе. Тому співак каже, що свою творчість хоче присвятити відкриттю молодих талантів. «У минулому в мене була можливість знайти обдарованих молодих співаків, але проблема в тому, що голоси дітей змінюються з віком». Після перехідного періоду дуже важко почати співати знову. Тому Лореті порадив юним співакам не співати певний період, поки не припиниться мутація голосу. 
Менеджер Співака Фабріціо Маскі розповів присутнім одну маловідому історію. «Більше ста років тому італійський композитор мав тур Україною. Він склав італійську пісню. Таким чином,  в Україні народилася всесвітньо відома «O' Sole Mio». 
   Нагадаємо, Робертіно Лореті виконає декілька пісень з фіналістом проекту «Маленькі гіганти» Олександром Подоляном  24 квітня на великому концерті в Києві.

Іванка Ухаль

Немає коментарів:

Дописати коментар