Интернет реклама УБС

04.06.16

Темна конячка української музики - THE ERISED. Презентація дебютного альбому «ROOM 414».

The Erised – це поп - вокалістка Соня Сухорукова – фіналістка теле-шоу «Фабрика Зірок 4» та «Голос країни», – до гурту увійшли також музикант Данило Марін, більш відомий під псевдонімом  Detail,  Ніл Тарасов та Ігор Кириленко – дует  Hidden Element, що раніше потрапили до збірки лейбла Мed School «New Blood», увійшов до гурту і Олександр Люлякін, більш відомий як  барабанщик «Бумбоксу».
The Erised  рік тому буквально підірвали інтернет-простір, зібравши понад мільйон переглядів свого дебютного треку на Youtube, Soundcloud і Spotify.
Як результат – було укладено контракт з відомим британським лейблом, флагманом в світі електронної музики «Hospital Records».
Через рік плідної роботи відбулася  презентація довгоочікуваного шанувальниками дебютного альбому "Room 414".
Їх пісні лунають на радіостанціях по всьому світу і спеціально для своїх фанів 3 травня 2016 року The Erised зіграли концерт на даху в центрі Києва, на новому концертному майданчику міста –  Roof. Вхід на концерт безкоштовний, в чому також його унікальність. Це своєрідний подарунок від концертного майданчика шанувальникам по-справжньому свіжої та цікавої музики. 
Всі треки альбому "Room 414" індивідуальні. Цей альбом – ніби дослідження емоційного стану гурту, а складні інструментальні текстури The Erised балансують на межі між трагедією і ейфорією, між вогнем і водою, навесні і восени.

Олена Нужна

Немає коментарів:

Дописати коментар