Интернет реклама УБС

25.09.16

Екстремальний цирк!

В середині вересня Національний цирк України презентував нову міжнародну програму «ЕКСТРИМ АРЕНА». У новій програмі глядачі можуть побачити дійсно екстрим – приголомшливі та екстремальні акробатичні трюки, стрибки та польоти у повітрі, смертельний трюк із крокодилом, трюки із левами та тиграми, тощо. Перед відкриттям нової програми, яка відбулася за участю генерального директора і художнього керівника цирку, відомої дресирувальниці левів Людмили Шевченко, було проведено прес-конференцію керівників цирку та представників громадськості. На прес-
конференції журналістам надали копію акту «Обстеження умов утримання циркових тварин» згідно з якими усі норми дотримані та розповіли, що під виглядом боротьби проти жорстокого поводження з тваринами, кимось насправді проводиться підготовча робота по дискредитації імені Національного цирку з подальшим захопленням майнового комплексу.

У цирковій програмі глядачі зустрінутьсь з гостями Монгольського цирку – акробатами у складі 17 чоловік, яких називають «каучуковими» і це не дивно, адже вони демонструють просто надможливості людського тіла, небезпечні стрибки у повітрі та вражаючі акробатичні комбінації. Монгольські акробати стали золотими призерами на Міжнародному цирковому фестивалі у Фігерасі. У цирковому світі монгольські акробати вважаються найбільш темпераментними, спритними та стрімкими виконавцями. Колорит музичного супроводу, мужності та яскравої демонстрації небезпечних трюків перенесе, і маленьких, і дорослих глядачів із повсякденності в інший привабливий світ циркового свята.
Під куполом цирку літатимуть не тільки повітряні гімнасти, а ще й екстремальний велосипедист італієць Даніель Діоріо, який буде знаходитися у незвичайній сфері без страхувальної лонжі на висоті понад 10-ти метрів! Серед акробатів, вольтижерів та повітряних гімнастів, глядачі познайомляться з небезпечними атракціонами дресированих крокодилів, тигрів та левів, які будуть дивувати життєво небезпечними трюками. 20 нільських та місісіпських крокодилів довжиною понад 3 метри та вагою більше 250 кг. дивуватимуть публіку незвичайним крокодилячим співом, а ще дресирувальник Олександр Орлов виконає унікальний трюк поклавши голову в розкриту щелепу нільського крокодила! Сенсаційною родзинкою номера стане виступ рідкісного крокодила-альбіноса, який здивує глядачів своїм незвичайним виглядом.
У другій половині програми екстрим на арені цирку продовжить атракціон «Дресировані леви та тигри» Юлії та Миколи Козирєвих, який вразить не лише любителів диких кішок, але і всіх глядачів без винятку. Сенсацією атракціону стане кульбіт левиці Ельзи через голову. Цей трюк можна відразу занести до світового рекорду. А якщо зауважити, що подружжя Козирєвих - дресирувальники, які працюють зі змішаною групою кішок, стає зрозумілим, що вони по-справжньому «хворіють цирком». Так свого часу їх вчив відомий дресирувальник, народний артист України Володимир Шевченко.
Програма підготувала ще багато шалених сюрпризів для дітлахів! Вона подарує їм зустріч із найвеселішими та найкумеднішими клоунами братами Олегом та Констянтином Герасименками!
Тому, всі хто любить заряджатися новими відчуттями та отримувати шалений адреналін від побаченого, вирушайте до цирку на нову програму «ЕКСТРИМ АРЕНА».
Леонід Коваленко
Маша Дегтяренко

Немає коментарів:

Дописати коментар