Интернет реклама УБС

27.12.16

П'яні бойовики вступили в бій з російськими офіцерами. Є вбиті і поранені

Як повідомляє сайт Crime збройна сутичка між бойовиками і російськими офіцерами сталося на передовій.

Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України.

За даними розвідки, в стосунках між особовим складом підрозділів противника, які виконують завдання на передових позиціях, і командним складом російських окупаційних військ зростає напруженість, яка виливається у збройні сутички.

«26 грудня на одній з передових позицій 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ВС РФ між офіцерами, які прибули для контролю, і військовослужбовцями, які перебувають на бойових позиціях в стані алкогольного сп'яніння, сталося збройне зіткнення», - повідомили в ГУР.

В результаті перестрілки бойовиків зі своїми російськими командирами один військовослужбовець убитий, ще кілька поранені.
Раніше на окупованому Донбасі вже фіксувалися конфлікти бойовиків і найманців зі своїм російським начальством. Іноді вони закінчувалися курйозами, а іноді і смертельним результатом для начальства.

Приміром, раніше командир взводу так званої «1-ї бригади російсько-окупаційних військ застрелив двох російських« радників ». Вбивство офіцерів стало причиною почастішання інспекторських перевірок і комісій, які російське окупаційне командування направляє в ненадійні, а по суті, ворожі підрозділи, де знімає з командних посад місцевих бойовиків.

А спроба начальника відділення комплектування бригади, майора ЗС РФ Олексія Богакова, і начальника фінансово-економічної служби з'єднання, майора ЗС РФ Андрія Фролова, погрозами втихомирити «бунтарів» і змусити їх залишитися на службі, завершилася для російських офіцерів польотом у вигрібну яму туалету.

До цього, військовослужбовці розвідувальної роти 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) 1 АК відмовилися виконувати наказ на ведення розвідки боєм на ділянці місцевості, що знаходяться під повним вогневим контролем сил АТО і, у відповідь на загрози розстрілу на місці, застрелили начальника розвідки полку, кадрового офіцера ЗС РФ.

Бойовики збунтувалися, вимагаючи пільг і грошей. Російське командування пригощає їх «батогом»

У кількох з'єднаннях російсько-терористичних військ зафіксовані випадки відкритої непокори окупаційному командуванню.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи «Інформаційне опір» (ІС), народний депутат Дмитро Тимчук.

За його словами, дестабілізація обстановки відразу в декількох з'єднаннях, зокрема, 3-й, 7-й і 100-й окремих мотострілкових бригадах 1 АК викликана зростанням невдоволення бойовиків відсутністю обіцяних їм пільг і виплат.

«Виплати через поранення, пільги по транспорту і медичного обслуговування - бойовики змушені все це оплачувати за свій рахунок», - уточнив Тимчук.

Він зазначив, що невдоволення вилилося в множинні випадки непокори з боку рядових бойовиків і самовільне залишення розташування підрозділів, спроби організації бунтів проти командування.

Раніше по деяким частинам і з'єднанням також прокотилася хвиля відкритої непокори зі знищенням бойової техніки. Так, в 9-му окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, які вимагали звільнення, танкісти підпалили свої танки.

У 3-ї окремій мотострілілецькій бригаді (Горлівка) бойовики відкрито погрожували вбити російського комбрига за безжалісне ставлення до підлеглих і невиправдані втрати.

У 7-ї окремій мотострілецькій бригаді (Дебальцеве) захоплювали в заручники комбрига, полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва, через його неймовірного самодурства. Конфлікти з комбригом закінчилися його вбивством.




Немає коментарів:

Дописати коментар