Интернет реклама УБС

28.12.16

Грузинський ансамбль "Кутаїсі"

Зараз, існує багато різних країн, культури яких є для нас ще невідомими, недослідженими. Мабуть, у кожної людини іноді виникає такий момент, коли їй починає подобатись традиції чужої держави. На щастя, на сьогоднішній день  - це не є протизаконним, як раніше і тепер кожна індивідуальність може в будь-яку мить скористатися інтернетом та дослідити
необхідну їй інформацію. Саме зараз хочу звернути увагу на культуру Грузії. 
Вона існує більше тисячі десятиліть і неодноразово змінювалась. Традиції та звичаї цієї держави ще здавна набули самобутнього розвитку і завжди яскраво вирізнялися на фоні інших. 
Нещодавно в Україну приїхав ансамбль «Kutaisi» в якому контрастно представлено культуру цієї країни. За давніми звичаями Грузії, співають лише чоловіки та лише три. Цей колектив активно заявив себе, як поважаючий себе та свої традиції ансамбль.
Під час концерту також можна було звернути увагу на те, як танцювали жінки. За звичаями, вони мають рухатися граціозно, малими кроками. У кожної дівчини були довге волосся, що тісно заплетене у косу та  голова була прикрита великою хусткою, що з легкість приховувало неймовірні пасма.
«Kutaisi» передає усі фольклорні згадки та різнобіччя грузинської землі. Кожний елегантний рух танцівниці чи швидкий пірует хлопця, змушують серце завмирати у невідомій спокусі.
За традиціями, чоловіки мають демонструвати свою мужність у швидких рухах, високих стрибках та незрівняних піруетах. 
Їх одяг має національний характер, що вже завчасно приваблює глядача та спонукає відвідати концерт. Після побаченого, у тебе може перехопити подих і ще довгий час, ти с насолодою будеш згадувати плавні рухи танцівниць, швидке збите дихання хлопців після чергового трюку та найголовніше трьохголосий спів чоловіків.
Evie Lewis

Немає коментарів:

Дописати коментар