Интернет реклама УБС

27.02.17

Переможця обрано : фінал національного відбору на Євробачення - 2017

25 лютого, відбувся фінал національного відбору на Євробачення-2017. За право представляти Україну боролися: Сальто Назад, MELOVIN, ROZHDEN,ILLARIA, O.Torvald та TAYANNA.

Визначення переможця проходило у звичайному форматі: сумарна кількість балів від професійних суддів та телеглядачів. Найвищі бали від журі отримали O.Torvald ( 5 балів ) та TAYANNA ( 6 балів ). А телеглядачі оцінили найвищими балами групу O.Torvald ( 5 балів ) та MELOVIN ( 6 балів ). Необхідно зазначити, що MELOVIN від професійного журі отримав лише 2 бали, що викликало низку обурень від шанувальників. Таким чином, через низькі оцінки від суддів MELOVIN отримав лише 3 місце. Хоча, як зазначає усе суспільство, Євробачення – конкурс, який орієнтований на звичайних слухачів, а не на професіоналів, і саме до їх вподобань треба прислухатися.

Тож, якщо вже казати за вподобання телеглядачів, що TAYANNA, яка від суддів отримала 6 балів, то за «народним» голосуванням отримала лише 4 бали, що в сумі дало їй 10 балів. Група O.Torvald сумарно отримала також 10 балів. І за правилами Євробачення, перевага надається тому виконавцю, який отримає більше балів саме від телеглядачів. Тобто, при однаковій кількості балів у TAYANNA та O.Torvald , переможцем національного відбору на Євробачення – 2017 від України стає група O.Torvald.

Нагадаємо, що пісенний конкурс Євробачення – 2017 відбудеться в Україні, у місті Києві: півфінали пройдуть 9 та 11 травня, а фінал 13 травня.

Юлія Білокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар