Интернет реклама УБС

26.05.17

Легенди храму Шаолінь

23 травня цього року в Укрінформі відбулася Прес-конференція "Легенди храму Шаолінь" . з повідомленням: що стартував проект "Легенди Храму Шаолінь", за підтримки Китайської Народної Республіки - з організаторами Проекту, представниками Посольства КНР, представниками Храму Шаолінь та запрошеними гостями, під час зустроічі журналісти дізналися про плани організаторів цього унікального проекту соціального спрямування.

Згідно з інформацією організаторів, на липень заплановано відкриття Ін-терактивної

виставки з нагоди 25-Ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Китайською Народною Республікою. Грандіозна виставка, оформлена у вигляді мандрівки храмом (загальна площа 400 кв.м) відкриє свої двері 20.07 урочистим відкриттям, на якій будуть присутні перші особи обох держав, а Логічним завершенням проекту в Україні буде проведення неймовірного шоу за участю ченців храму ШАОЛІНЬ і бойового шоу (поєдинки між представниками школи ШАОЛІНЬ та командою українських спортсменів).

Планується, що виставку зможуть відвідати близько 100 000 дітей та підлітків, більшість яких із соціально незахищених сімей, родин учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.

Список спікерів на прес-конференції «Легенди Храму Шаолінь»
Президія:
1. Ши Ян Ву (Старовойт Андрій) – посол доброї волі монастиря Шаолінь, засновник та Вчитель школи бойових мистецтв «Пересвіт», засновник першого українського виду спорту — фрі-файту, президент Міжнародної та Всеукраїнської федерацій «Фрі-файту», майстер тай дзи цюань і традиційного Шаоліньського кунг фу.
2. Назаренко Сергій Іванович – автор проекту «Легенди храму Шаолінь», автор та організатор бойового шоу «Колізей».
3. Стельмащук Юрій Іванович – директор Міжнародного конгрес-центру «Український дім», Президент Української федерації «Еліт-файту».
4. Алан Юй - віце-президент Китайської академії живопису та каліграфії в Пекіні, директор Художнього музею Тараса Шевченка в Пекіні.
5. Ши Яцзюнь - директор від китайської сторони Інституту Конфуція Київського національного лінгвістичного університету, доктор політичних наук, доцент
6. Тарасенко Олеся Ігорівна (модератор) – засновниця порталу LuckyUkraine, виконавчий директор Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів
Виступаючі:
7. Колос Олена Володимирівна – Президент Інституту дипломатії та міжнародного партнерства (IDIP)
8. Шиленко Юлія Анатоліївна - головний зберігач Національного музею Тараса Шевченка, завідувач відділом в Художньому музеї Тараса Шевченка в Пекіні
9. Шебанова Алеся Олександрівна – партнер проекту, директор готелю «Adria»
10. Шаблій Сергій – партнер проекту, виконавчий директор Мережі фітнес-клубів СпортЛенд
11. Салиста Олена Олександрівна – медійний партнер проекту, засновник та шеф-редактор журналу «Дипломат»
12. Щепка Юлія Віталіївна – впо з Донецька, мама 2-х діток, дружина учасника АТО


Соціальна спрямованість Проекту:
- Популяризувати східні єдиноборства (кунгфу, ушу, цигун), надати тим самим сучасній молоді можливість замі-нити смартфони, планшети та соціальні мережі, на активний спосіб життя, здоров`я та віру в свої сили та здібнос-ті. Тому під час виставки на відвідувачів очікує серія тренінгів і майстер-класів з шаоліньської медицини, бойових мистецтв. Всі бажаючі дізнаються про етапи підготовки ченців та методи тренувань.
Планується, що виставку зможуть відвідати близько 100 000 дітей та підлітків, більшість яких із соціально незахищених сімей, родин учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.
- Поліпшити культурні й дружні відносини між країнами. Обмін культурними традиціями та історією.
- Зробити екскурс в історію одного з найбільш стародавніх храмів. Планується демонстраційна зала для перег-ляду фільму про храм Шаолінь і зала для показових виступів ченців зі зброєю (списи, мечі, жердини). За 2 місяці в одній виставці переплететься історія, культура, медицина, бойові мистецтва, загадки, тайни і легенди стародавнього храму ШАОЛІНЬ.

З жовтня 2017 року розпочнеться світове турне. Жителі Польщі, Іспанії, Англії, Германії, США, Канади та країн Єв-ропи також зможуть насолодитися новим рівнем проведення заходів та неймовірно цікавими експонатами. Кален-дарний план виставки – 60 місяців та 12 країн.

Ще в грудні 2016 року члени організаційного комітету зустрілися з настоятелем храму ШАОЛІНЬ та досягли всіх домовленостей. І вже зараз ми готуємо виставку яскравого формату та дуже високого рівня, для чого й об’єднали найкращих спеціалістів галузі з колосальним досвідом в організації та проведенні концертів зірок світової сцени, міжнародних спортивних чемпіонатів та виставок.


Леонід Коваленко
Фото С. Комісарова

Немає коментарів:

Дописати коментар