Интернет реклама УБС

26.05.17

Найбільший агрохолдинг купив 8 підприємств в Україні

Як повідомляє сайт UBR , Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив "Агроальянс Інтернешнл Лтд" (Британські Віргінські острови) придбати частку в статутному капіталі 8 аграрних підприємств в Дніпропетровській, Луганській, Сумській та Харківській областях.

Згідно з повідомленням Інтерфакс-Україна, відповідне рішення забезпечить "Агроальянс Інтернешнл" перевищення 50% голосів у вищому органі управління ТОВ "Апостолове-Агро", ТОВ "Славгород-Агро", ТОВ "Божедарівський елеватор" (усі - Дніпропетровська обл.), ТОВ " Троїцьке-Агро ", ТОВ" Рубіжне-Агро "(обидва - Луганська обл.), ТОВ" Борова-Агро ", ТОВ" Барвінкове-Агро "(обидва - Харківська обл.), ПАТ" Лебединське хлібоприймальне підприємство "(Сумська обл. )

За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб (ЄДР), кінцевим бенефіціаром 7 агрокомпаній є компанія Renaisco B.V. ( "Ренеско Б.В.") - "дочка" швейцарського сировинного трейдера Glencore International, власником "Лебединського хлібоприймального підприємства" - Олександр Поправко.

"Мілкіленд" продав 2 агрокомпанії

Довідка. 
"Агроальянс Інтернешнл Лтд" є власником ТОВ "Агроальянс", ініціатором ліквідації якого є ТОВ "Торговий дім" АС-Тера ". Кінцевим бенефіціаром" Торговий дім "АС-Тера" є бізнесмен Вадим Єрмолаєв. Компанія реалізує сільгосптехніку New Holland, Case, Kuhn.

Довідка сайту UBR:



Єрмолаєв Вадим Володимирович

Виробництво алкоголю, АПК, нерухомість
МІСЦЕ НАРОДЖЕННЯ:
м Дніпропетровськ

МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ:
м Дніпро

СФЕРИ ДІЯЛЬНОСТІ:
Виробництво алкоголю, АПК, нерухомість

Вадим Єрмолаєв - один із найменш публічних підприємців країни. Вважаючи за краще залишатися в тіні, Вадим Володимирович успішно справляється з веденням свого бізнесу, який охоплює абсолютно різні сфери: від виноробства до будівництва торгових центрів, від агробізнесу до шинної промисловості. Любить особисто контролювати всі напрямки, вникати в деталі і володіє хорошою діловою інтуїцією.

Народився в 1967 році. Починав пан Єрмолаєв ведення бізнесу разом з партнером - підприємцем Валерієм Шамотієм в компанії «Логос», але в 1995 році створив свою ТПК «Алеф».

Успіхи «Алефа» забезпечили Вадиму Єрмолаєву, голові управління ТПК «Алеф», статки близько $ 227 млн. і дозволили увійти в I-ю сотню українських багатіїв.

Корпорація «Алеф» працює в різних галузях вітчизняного та західного ринків. На сьогоднішній день вона володіє значним числом різнопрофільних підприємств, поєднуючи 19 самостійних бізнесів.

Група також активно працює в сфері агробізнесу, займається продажем добрив і засобів захисту рослин. Також «Алеф» займається торгівлею автомобілями та перевезеннями.

Крім того, групі «Алеф» належить ЗАТ «Завод картонної упаковки« ЛунаПак »і судноплавна компанія « Таврія лайн »- єдиний оператор контейнерних перевезень у Дніпропетровському річковому порту.

«АктаБанк» Вадима Єрмолаєва закінчив 2009 рік із більш ніж 2 млн. грн. чистого прибутку. В алкогольній компанії «Алеф-Віналь», що виробляє такі напої, як коньяк «Клінков» і вина під ТМ «Золота амфора», пройшла модернізація виробництва, а аграрні напрямки Єрмолаєва отримали нову сільгосптехніку.

Один з найбільших його проектів: торгово-розважальний комплекс «Міст-Сіті Центр» і торгово-діловий комплекс «Босфор».

На початку 2011 року бізнесмен відновив свою участь в зведенні триповерхового торгово-розважального комплексу з паркінгом в сусідньому з м. Дніпро промисловому місті Кривому Розі. Втім, навіть цей великий будівельний бізнес - всього лише невелика частина різнопрофільних діяльності мільйонера. У його інтереси входять аграрний, харчовий та логістичний бізнес.

У серпні 2011 року компанія «Wellmind Invest GmbH» (Австрія) придбала 25% капіталу ТОВ «Виробниче об'єднання« Оскар »(Дніпропетровська область, Україна) у корпорації« Алеф ». В результаті угоди, частка корпорації в капіталі «Оскара» зменшилася до 75%.

Інвестиційна компанія Dragon Capital оцінила стан Єрмолаєва в $ 322 млн. Це на $ 66 млн більше, ніж рік тому.

У рейтингу «Золота сотня» журналу «Кореспондент» у 2012 році Вадим Єрмолаєв зайняв 36 місце, його статок оцінюється в розмірі $ 265 млн. У 2013 році журнал «Фокус» оцінив статки Вадима Єрмолаєва в $ 245 млн (70 місце рейтингу «200 найбагатших людей України").

 Статірова Анастасія

Немає коментарів:

Дописати коментар