Интернет реклама УБС

08.06.17

Зміни себе цього літа

Мода як і час не стоїть на місці, але чомусь ходить кругами. З кожним днем усе складніше вигадати щось нове, тому неодмінно погляд зупиняється на минулому. Літо 2017 року буде спекотним і так важливо зробити його яскравим, модним і незабутнім. 
Усі модниці поспішають оновити свій гардероб, адже коли як не літом спробувати змінити своє життя. Але перед тим як побігти на шопінг, потрібно витратити декілька хвилин свого дорогоцінного часу і дізнатися про нові модні тенденції.
Цього літа ми подорожуємо у відносно недалекі 80-і роки, мода робить реверанс і повертається до нас знову. Ще деякий час назад стиль 80-х критикувався і звинувачувався у відсутності смаку, але сьогодні усе інакше. 
Ітак, що ж треба мати і якого кольору у себе в гардеробі цього літа:
1) Дівчата радійте бо жіночність повертається. Сукні з рюшами, воланами, мереживом пастельних кольорів, зроблять вас неймовірно ніжною і жіночною. Трендовий колір для суконь – це рожевий, якщо ви обираєте сукню з рюшами і воланами, якщо ж  вам хочеться мережива і легкої відкритості то тут треба звернути свою увагу на білий колір. Ну і неодмінний атрибут, який приваблює чоловіків будь якого віку - це декольте. У цьому сезоні воно має безліч причудливих варіацій, вибір залишається лише за вами
2) Літо 2017 року не обійдеться без спідниць найяскравіших кольорів. На вигляд вони мають бути легкими, здіймаючими вас у повітря, для цього їх шиють з тканини у декілька ярусів. Ніщо більше ніж спідниця не зробить вас жіночною. 
3) Блузи цього літа усім продемонструють ваші плечі і зроблять вас ще більш витонченою, завдяки пишним рукавам. Також, цього літа будуть дуже модними футболки-поло, які вже давно сподобали наші модниці. Написи, без написів нікуди, а ще й якщо це написи логотипа на брендовому одязі.
4) Цим літом краще обрати шорти з завищеною талією вільного крою. І вже залежно від фігури можна підібрати їх довжину, але ні в якому разі вони не мають бути в обтяжку.
5) Відмовитись від джинсів було б катастрофою для усіх любителів комфорту, тому і цього року ви можете витягти з шафи або придбати нові джинси з підкатами. 
6) Комбінезони, здавалося б мода на них прийшла років 5 назад і вже б мала завершитися, та вона нікуди не поспішає. Але для кожного сезону є певні умови, для того щоб ваш комбінезон був модним. У 2017 році він має бути вільного крою з розрізами і неодмінно застібатися.
7) Не менш важливим за одежу є аксесуари і взуття. Літнє взуття буде оздоблене ремінцями і застібками, також ви не прогадаєте якщо придбаєте бабуші. Від сонця цього літа найкраще будуть рятувати шляпи з широкими полями.
Прочитавши ці поради, вирушайте до вашого гардеробу і вирішуйте що вже є, а що потрібно придбати й вирушайте по магазинам. І не забувайте, що ваш стиль не може змінити ніяка мода, вона може лише його під корегувати, а ви завжди будете залишатися собою.
Ольга Карлова

Немає коментарів:

Дописати коментар