Интернет реклама УБС

31.08.17

ЯК НАСПРАВДІ ВИЛІКОВУЄТЬСЯ ХВОРОБА: СЕКРЕТИ ВСЕЛЕНСЬКИХ ЦІЛИТЕЛЬНИХ ЕНЕРГІЙ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

Людина настільки молода і здорова, 
наскільки молодий і здоровий її хребет.
У наукових працях мудреців, істориків, вчених, лікарів зібрані найдавніші знання про причини виникнення хвороб та методи їх лікування і самозцілення, секрети оздоровлення, заповіді Богів, молитви і мантри,  східні езотеричні оздоровчі практики необхідні для повсякденної підтримки краси, молодості, здоров'я і довголіття. В наш технологічний вік відомі лікарі традиційної медицини вже неодноразово на світових наукових симпозіумах та конференціях піднімали питання що прийшов вже час діяти та поступово відмовлятися від втручання в лікувальний процес хірургічними методами. Вони закликають людство переходити на альтернативні методи лікування та повертатися і відроджувати забуті духовні методики та оздоровчі енергетичні практики, що існували тисячоліття та активно практикувалися на хворих і мали високі результати зцілення.
Одне із таких чудесних оздоровлень людського тіла та душі практикується в Академія «Краса. Молодість. Довголіття», що успішно працює на базі підприємства духовної поліклініки «Віола Лікування Тіла Душі». Основним напрямком роботи є відновлення життєвих сил і довголіття через енергію Ці і Божу Благодать. Результатом є вирівнювання енерго-системи людини та її енергетичних центрів (чакр), зміцнення сили духу, стабільність душі і одужання фізичного тіла, яке дає можливість бути людині цілісною, молодою, енергійною, гнучкою, рухливою, працездатною, розвиватися, зміцнюватися і стабілізуватися.
Лікують в цьому закладі за спеціальними методиками, розробленими засновником цього  підприємства, його президентом Тетяною Григорівною Оноприюк. В основі лежать її авторські масажі по системі ДАО через правильну подачу енергії для розкріпощіння і вирівнювання м'язового корсету (основа хребет) та  зміцнення життєвих сил людини. Ці авторські методики були розроблені Тетяною Онприюк на базі даоських енергетичних практик, із якими можна ознайомитися в книзі Мантіак і Магіван Цзя «Даоські секрети. Енергетичний масаж внутрішніх органів» та працях Мантека Чіа, присвячених системі Вселенського Цілительного Дао.   
Тут органічно поєднується лікування душі й тіла, точніше, через зцілення тіла душі відбувається оздоровлення нашого фізичного тіла. Енергія Ці лікує всю людину. Адже дух, душу й фізіологічне тіло людини не можна розділяти на щільному земному плані, тому що подібні дії спричиняють перекручування їхньої божественної природи й умирання на Землі.
– Відділення душі від Бога є смерть для неї, – пояснює Тетяна Оноприюк. – Як тіло вмирає, коли відділяється від нього душа, так і, коли від душі відділяється Благодать Бога, душа вмирає. Мої авторські методи звільняють людину від усіх хвороб, у тому числі генетичних, а також від шкідливих звичок, пристрастей, родових програм, навішених штампів, ярликів, попереднього негативного досвіду, непотрібної старої інформації тощо. У нас отримують зцілення пацієнти з проблемами хребта, травного тракту, нервовими захворюваннями, безплідністю.
Авторські методики Тетяни Оноприюк розподіляються на масажі як контактного впливу, так і безконтактного. Масаж контактного впливу рефлексотерапії і акупунктури через енергію Ці і Божу благодать відбувається методами впливу на тіло людини (руками і качалкою), в результаті чого відновлюються рухові функції, еластична робота суглобів, вирівнюється хребет. 
Безконтактний духовний масаж лікування за системою ДАО відбувається через подачу внутрішньої енергії, внутрішніх і життєвих сил, Божу Благодать та енергію Ці. Цей масаж складається із 12 сеансів і відбувається на кушетці, де пацієнт лежить 2 години та отримує безконтактну подачу енергій, які впливають на духовний, душевний і фізіологічний рівні. Під час сеансу відновлюються життєві сили і довголіття. Автор та розробник безконтактного масажу Тетяна Оноприюк є посередником між духовним невидимим світом, енергії якого лікують пацієнта та безпосередньо хворим у нашому матеріальному проявленому світі. Через неї відбувається підключення кушетки із хворим до безпосереднього процесу отримання вселенських цілительних енергій та їх подачі людському тілу.   
Пройшовши 12 лікувальних сеансів на кушетках, людина відчуває зміни в своєму організмі, дух і тіло не лише входять в стан спокою та умиротворення, а відчувають зміни у здоров’ї.
Майже кожен, хто лежав на кушетках, відчував біль чи печіння у хворому органі, чи хребті, немов хтось ретельно перебирав кісточки, хребці, аж до судом розминав м’язи, а потім здивовано констатував полегшення стану свого здоров’я. Це біль, так би мовити, Божої Благодаті, що через посередництво Тетяни Оноприюк приходить до пацієнта. Після лікування в місцях хворих органів видно почервоніння немов від гірчичних компресорів, хоч ніхто й рукою не торкався.   
Унікальні авторські методики Тетяни Оноприюк дають можливість відновити здоров'я людини, без операцій, шляхом корекції хребта і всього організму, не торкаючись руками вашого фізичного тіла. Хребту, як основному древу життя вздовж якого розміщенні основні енергетичні центри (чакри) людини та енергетичні канали (наді) по яким циркулює енергія, в Академії «Краса. Молодість. Довголіття» приділяють особливу увагу і так само, як офіційна медицина, визнають його важливе значення у стані всіх органів і частин людського тіла. Хребет виконує провідну функцію, – розповідає Тетяна Григорівна, – формує спинномозковий канал і захищає спинний мозок. Від спинного мозку через отвори в дугах хребців відходять нервові волокна, які «обслуговують» різні органи. Найменше зрушення хребця стискує нервові волокна і кровоносні судини, і вони перестають нормально функціонувати. 
Наприклад, як розповіла лікар, – мало хто знає, що запалення сечового міхура, апендицит, патологічні зміни в передміхуровій залозі, імпотенція чоловіків і гінекологічні захворювання у жінок спричинені підвивихом другого поперекового хребця. Коли зміщення хребців збільшується поступово, попереджувальний біль з'являється саме в тому органі, який обслуговує спинний нерв, а не в самому хребті. Про це потрібно пам'ятати і лікарям, і самим пацієнтам, аби уникнути тривалого і неефективного лікування, а нерідко й травматичної операції. Унікальні авторські методики Тетяни Оноприюк дають змогу відновити здоров'я хребта, а згодом і всього організму людини без мануальної терапії та без хірургічного втручання. 
Результатом лікування є відновлення організму на клітинному, а за необхідності й на матричному рівні. У людини, пролікованої таким чином,  уже не спрацьовують фатальні життєві програми, її доля змінюється на краще. Людина переходить на інший, більш високий інформаційний рівень, одержує можливість повністю використовувати закладений у ній позитивний потенціал, реалізувати свої творчі задатки в кар'єрі й особистому житті. Результатом лікування є також духовний ріст, духовний підйом, духовна творчість й пізнання себе, відкриваються і ті сторони буття, які важко, а, скоріше, неможливо не тільки раціонально пояснити, але навіть вербалізувати. Додаткова дія лікування – зупинка процесів старіння й омолодження організму, людині повертається молодість хребта і суглобів. Є навіть такий результат божественного лікування, що надав можливість одному пацієнту відчути завихрення енергетичних центрів (чакр) та енергію Кундаліні, яка піднялася у нього по хребту, утрималася та надала йому просвітлення. Можливості авторських методів Тетяни Оноприюк невичерпні. Для їх застосування практично немає обмежень і протипоказань ні вікових, ні релігійних, ні національних. 
Тож на кушетках змінюється не лише фізіологічний стан людини, стан тіла душі, а й обов'язково змінюється сама людина, її дух. Тут докопуються до глибинних причин захворювання, що не під силу сучасній медицині з найновітнішими її науковими і технічними досягненнями. 
Запрошуємо відвідати Академії «Краса. Молодість. Довголіття» приватної поліклініку «Віола Лікування Тіла Душі»: м.Київ, Голосіївський проспект, 93, офіс:545-547, тел. (095)4757863, (068)7861039, (097)2211109, svitra@ukr.net  У нас проводяться авторські масажі, консультації, психологічна підтримка та духовне лікування вселенськими цілительними енергіями, в ході яких лікується енергосистема та повністю відновлюється життєва енергетика людини.
Леонід КОВАЛЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар