Интернет реклама УБС

06.10.17

Шовковий шлях – аспекти торговельного фінансування

У Києві відбувся Форум з торговельного фінансування «Ukraine Trade Finance Executive Forum – Silk Road Trade Finance» або «Шовковий шлях – аспекти торговельного фінансування»

Мета заходу – сприяння розвитку міжнародного співробітництва та торговельних зв’язків між Україною, країнами Азії та Близького Сходу

4 жовтня 2017 р. у Києві відбулася спеціалізована конференція «Шовковий шлях – аспекти торговельного фінансування», що була організована Державним експортно-імпортним банком України, Європейським Банком Реконструкції та Розвитку та Міжнародною Торговою Палатою.

Основною метою заходу є сприяння розвитку торговельних зв’язків між Україною, країнами Азії та Близького Сходу.

Участь у заході взяли посадові особи від Уряду та Національного Банку України, посольств азіатських країн, банків, експортних страхових агенцій, юридичних фірм, представники великих азіатських корпоративних компаній, серед яких Samsung Corporation, Itochu Corporation, ZTE, а також українських експортерів та імпортерів, які співпрацюють з країнами Азії та Близького Сходу.

Під час роботи Форуму були представлені останні тренди міжнародної торгівлі, обговорювалися шляхи поглиблення взаємодії між банками та корпоративними клієнтами, проблемні питання та окремі аспекти документарного бізнесу з країнами Азії та Близького Сходу.

«Торгівля з країнами Азії та Близького Сходу, які історично є торговельними партнерами України, має великий потенціал для розвитку, – коментує Олександр Щур, член Правління Укрексімбанку. – Укрексімбанк використовує увесь сучасний інструментарій торговельного фінансування, крім того, є найбільшим реципієнтом кредитної лінії ЄБРР в рамках Програми сприяння торгівлі та, відповідно, готовий виступати провідником для українських експортерів та імпортерів задля стимулювання торговельних відносин».

«Ми пишаємося тим, що зібрали безпрецедентний форум керівників у сфері торговельного фінансування для обговорення останніх тенденцій у торгівлі та сприяння галузевому співробітництву з новими гравцями на цьому ринку. Цей захід забезпечив платформу для спілкування між банкірами та юристами вищої ланки з Пекіна, Лондона, Токіо, Тайбея, Каїра, Сеула, Аммана і Дубая з ключовими українськими банками-партнерами і компаніями, що беруть участь у торгівлі з Азією та Близьким Сходом. Наша конференція відкриває нову сторінку та відновлює торговельні зв’язки уздовж стародавнього Шовкового шляху», – зазначила старший банкір відділу фінансових установ ЄБРР Камола Махмудова, яка головувала на конференції.

Планується, що цей Форум стане традиційною подією в міжнародному економічному середовищі та щороку збиратиме фахівців торговельного фінансування, що сприятиме зміцненню позицій України у світовій торгівлі.

Немає коментарів:

Дописати коментар