Интернет реклама УБС

15.11.17

ВІТЧИЗНЯНИХ ЕКСПОРТЕРІВ ОРІЄНТУВАЛИ НА ОСВОЄННЯ РИНКУ НІМЕЧЧИНИ

Для вироблення зваженої політики у сфері розвитку агропромислового комплексу Україна потребує відкритого діалогу та тісної співпраці з Німеччиною у таких актуальних напрямах, як залучення інноваційних технологій в агропромислове виробництво, забезпечення європейських стандартів якості та безпеки продуктів харчування тощо. Про це йшлося під час 4 українсько-німецького форуму харчових продуктів, що пройшов у ТПП України. Захід об’єднав аграрну виставку та дискусійну панель «Майбутнє українського агро бізнесу. Реалії і нові можливості».

«Такі заходи допомагають краще зрозуміти потреби споживачів того ринку, куди є намір експортувати. Для малих і середніх підприємств це – унікальна можливість розширити ринки збуту та знайти нові шляхи розвитку. Про усе інше потурбуються наші фахівці. Ми щодня працюємо над тим, щоб допомогти вітчизняному бізнесу експортувати, Торгово-промислова палата забезпечує комплексний підхід в роботі малого та середнього бізнесу на міжнародній арені, починаючи з аналізу готовності підприємства до експорту, пошуку партнерів за кордоном, інформування про проведення ділових заходів на міжнародному рівні, митного оформлення, і закінчуючи оформленням карнетів АТА. Кожен українець знає, що вітчизняні продукти найкращі – лишилося повідомити про це всю Європу. Над цим і  працюємо», - сказав президент ТПП України Геннадій Чижиков. 
Участь у форумі взяли 20 німецьких та 20 українських підприємств харчової промисловості.Захід пройшов за підтримки  Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні, Німецько-української промислової торговельної палати та проекту «Агроторгівля України».

«Україна – платформа для виробництва харчових продуктів майбутнього. У інвесторів з Німеччини відновлюється інтерес до України. Протягом останніх місяців суттєво збільшилась кількість запитів до палати від тих інвесторів, які орієнтовані на галузі легкої і харчової промисловості та сільського господарства. Якщо поглянути на структуру українського експорту до Німеччини за минулий рік – частка сільськогосподарських виробів становить 10, 7% », - сказав голова правління Німецько-Української промислово-торговельної палати Александер Маркус.
Активізації співпраці України та Німеччини у сфері АПК сприяє впровадження проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» в Україні, дія якого продовжена до 2019 року. Проект підтримує Україну в питаннях розвитку сталого сільського господарства, ефективної переробної промисловості та підвищенні міжнародної конкурентоспроможності відповідно до принципів ринкової та регуляторної політик. Крім того, проект надає інформацію про німецький, зокрема, східнонімецький, а також міжнародний, європейський досвід з розробки рамкових аграрно-політичних умов, а також з організації відповідних аграрно-політичних установ.
Підготував Олександр Майстренко

Немає коментарів:

Дописати коментар