Интернет реклама УБС

10.12.17

Розпочалося встановлення головної ялинки на Софійській площі

У Київ, на Софійську площу 6 грудня доставили ялинку з Богородчанського району Івано-Франківської області. Головну прикрасу столиці з першого погляду не назвеш лісовою красунею, але це планується виправити. Як повідомляло декілька інформаційних агентств України, ялинку везли з Івано-Франківської області. Їй 90 років, висота становить  28,5 метрів, а діаметр крони - 7 метрів! Для зручності транспортування, ялинці відрізали деякі гілки. "Ялинка постраждала при переїзді, але ми це виправимо. Зараз після закріплення конструкції по довжині ствола ми розмістимо залізні кріплення для гілок та приєднаємо їх", — повідомляють представники компанії Folk Ukraine. Також, додають, що за їхніми даними цьогорічна ялинка є рекордсменко у вазі - важить 10 тон!

Тим часом користувачі соціальних мереж коментують новорічну ялинку.
"Наша київська новорічна ялинка. Яка ж вона гарна і пухнаста, так? І як вона чудово відрізняється від "йолки"! Піду вип'ю заспокійливе", - написав народний депутат Борислав Береза на своїй сторінці у Facebook. 
Результат пошуку зображень за запитом "В Киеве устанавливают елку"Нагадаємо, головна ялинка засвітиться 19 грудня на День Святого Миколая. Вона буде прикрашена метровими ліхтарями, що будуть триматися на канатах. Неонова гірлянда довжиною в 3,6 км разом зі тисячею іграшками буде змінювати свій колір щодня.

Марія Прунцева

Немає коментарів:

Дописати коментар