Интернет реклама УБС

12.12.17

“Мерілін-монро, бріжіт-бардо”

АПОЛЛОНОВ, як завжди, підготував дещо надзвичайне.
“Мерілін-монро, бріжіт-бардо” – з такою назвою від 8 грудня 2017 до 18 січня 2018 року в галереї “КалитаАртКлуб” триватиме нова персональна виставка відомого українського художника, іронічного й, як завжди, неочікуваного Олексія Аполлонова.
Живопис, графіка та поліхромні арт-об’єкти в притаманному автору стилі, а також ідеї “споживання" мистецтва від Олена Новицька & Лідія Аполлонова та їх We Do.

Ця виставка пройде під знаком гендеру. Жінки в графіку, живопису і рельєфах, зробив крок у виставковий зал поодинці, парами, компанією. Ікони стилю, образи, символи. Принцеси, каріатиди, - суперособистості.

Перших дівчат Олексій Аполлонов намалював на пленері в Пажайсліса кілька років тому. З тих пір дівчат додалося.


Олексій Аполлонов Чому дівчата? Це ж природно, дівчаток завжди буде більше в мистецтві. Вони красиві, оптимістичні і сильні. Кожна - індивідуальність. Це не просто фігури - це портрети. Збірні образи. Для мене всі вони дуже красиві. Я не робив їх (дівчат) для того, щоб показати, як я бачу красу. Не має значення - пишеш ти живопис або ріжеш фігурку - ти пропонуєш глядачеві свій погляд. Пояснення живопису - схоже на пояснення емоції, це переклад на іншу мову. У будь-якій моїй виставці головні - емоційний імпульс і пластичні рішення. Це перш за все живопис-враження. На папері, на дереві, оформлене в виставку.

Галерея «КалитаАртКлуб», вул. Малопідвальна, 21/8
8 грудень-18 січня; понеділок-п'ятниця 11: 00-19: 00; суботу 11: 00-16: 00

Немає коментарів:

Дописати коментар