Интернет реклама УБС

24.04.18

З АМЕРИКИ В УКРАЇНУ: У КИЄВІ ВПЕРШЕ ВІДБУДЕТЬСЯ КОНКУРС КРАСИ ДЛЯ УСПІШНИХ ЖІНОК MRS. UKRAINE INTERNATIONAL 2018

Легендарний свято краси і успіху США пускає коріння на українській землі.

У середу, 25 квітня, в столичному Event Hall Regent Hill відбудеться гала-вечір і конкурсна програма Mrs. Ukraine International 2018. За звання кращої з кращих поборються 14 конкурсанток з різних куточків України віком від 25 до 40 років. Музичним подарунком буде виступ Ніни і Тоні Матвієнко, а хейдлайнером заходу стане чарівна поп-діва, ім'я якої поки тримається в секреті. За конферанс відповідає відомий телеведучий Григорій Решетник.

Відзначимо, що корону переможниці Mrs. Ukraine International 2018 вручить національний директор конкурсу, володарка титулу Mrs. Ukraine International 2017, Яна Луцька.

 «В минулому році я мала честь представляти Україну на міжнародному конкурсі краси Mrs. International 2017, який проходив в місті Чарльстоні, Західна Вірджинія, США. Представивши нашу країну на гідному рівні, від організаторів конкурсу я отримала пропозицію стати національним директором Mrs. Ukraine International, і тепер, починаючи з цього року, міжнародний конкурс краси з тридцятирічної історією Mrs. International буде вперше проведено в Україні »,

- ділиться організатор конкурсу Яна Луцька.

Про конкурс: основна місія проведення конкурсу - нести в світ справжню красу і успішність жінки, яка відбулася як дружина, і реалізувала себе як бізнес-вумен. Конкурсантки - втілення всіх сучасних еталонів краси: зовнішніх і внутрішніх. Вони успішні, як в сімейному житті, так і в своєму бізнесі; їх життєва позиція є прикладом для тих, хто прагне до вершин досконалості. До речі, володарка корони і титулу Mrs. Ukraine International 2018 вже в липні цього року зможе використовувати свій шанс перемогти в конкурсі Mrs. International 2018. Кожна з конкурсанток гідна носити Корону, але тільки одна представить Україну в Америці.

Червона доріжка: 17:00

Початок заходу: 18:30

За підтримки: Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, ГО «Жінка III тисячоліття».

Партнери заходу: генеральний партнер, який бере Event Hall Regent Hill, генеральний ювелірний партнер Tango Jewellery Company, офіційні партнери Sposabella, The ROOTS UKRAINE, партнер з охорони та безпеки "Стелс-1», партнери LATINIUM, RADA, Mercedes-Benz, «Тотал Дентал », MARY COHR, Beauteria, Guinot, Exclusive Group, MILLIANERA, Fight Wear, Moroccanoil, Tigi, Kodokan, Clive Christian,« Сьоме небо »,« Абажур », Vita Models, Blossom design,« Дім Лілеї ».

Ексклюзивний інформаційний партнер: журнал «Наталі».

Офіційні інформаційні партнери: «Прямий», 8 канал, Максі тв, Перший Діловий, Чорноморська ТРК, Яскраве радіо, Теленеделя, Телескоп, Sea Trial, TOUCH, GLORY, Woman magazine, Shikolad, Ukrainian People, Intercity, ICAN, Gossip, Apriori, Prime Time, Автоледі, NOVA, EMOTION, Світ дитинства і чудес, Time to Travel, MILLENIUM, Ivona, Tochka.net, LeMonade, Телегід. Exclusive Group, MILLIANERA, Fight Wear, Moroccanoil, Tigi, Kodokan, Clive Christian, «Сьоме небо», «Абажур», Vita Models, Blossom design, «Дім Лілеї».

Немає коментарів:

Дописати коментар