Интернет реклама УБС

12.06.18

Шостий Міжнародний музичний фестиваль «О-Фест 2018»


  
 
 

9 та 10 червня 2018 року проходив VI Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу «О-Фест».
Фестиваль проходив 9 червня у міському марку міста Буча, а 10 червня – вдень на Співочому полі в Києві та ввечері – на сцені театру оперети.
 «О-Фест» — єдиний в Україні фестиваль оперети, мюзиклу, опери шостий рік поспіль збирає друзів з усього світу.
Засновники та організатори: Національна оперета України, Бучанська міська рада.
За підтримки: Голови Київської міської державної адміністрації, Департаменту культури КМДА.
 «Цього року відбудеться шостий фестиваль «О-Фест», – розповідає голова НСТДУ, народний артист України, генеральний директор-художній керівник Національної оперети  України Богдан Струтинський. –  Для театру оперети фестиваль важливий тим, що дає, перш за все, художнє та професійне зростання артистів, сприяє обміну досвідом, взаємодії вокалістів різних вокальних шкіл із різних країн. А для глядачів – це прекрасне шоу та святковий настрій!»
Почесними гостями фестивалю, вже традиційно стануть Надзвичайні і Повноважні Посли країн-учасниць фестивалю, відомі політики, представники влади, діячі культури та мистецтва. А на сценах виступили провідні солісти світових театрів та молоді артисти, дебютанти великої сцени. Свої творчі доробки представляли молодіжні гурти та ансамблі.
В програмі фестивалю були презентовані класичні твори, звучатиме джаз, поп-рок, сучасна електронна музика та багато інших музичних жанрових варіацій. Також на гостей чекали незвичні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буффонади, імесивний квест.
На локаціях фесту пройшли авторські майстер-класи, ворк-шопи, презентації, експонувались сучасні арт-проекти та художні виставки. Відбувались витончені кулінарні дегустації та дитячі розважальні програми.

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар