Интернет реклама УБС

02.08.18

ВИСТАВКА «МРІЇ ТА СПОГАДИ»

Персональна виставка творів Ганни Полойнікової (Ann Polo)
31 липня – 27 серпня

До експозиції увійшли близько 30 живописних полотен, створених у 2016-2018 роках, у техніках олійного та акрилового живопису.

Це перша персональна виставка художниці, присвячена найяскравішим спогадам та мріям про подорожі. 
Для Ann Polo всі мандри – це поєднання знайомства з тим, що створила природа та з тим, що збудували люди. Їй зустрічалися природні дива, від яких неможливо було відвести погляд та архітектурні шедеври, від яких перехоплювало подих і тремтіли руки. Тепер їх, втілених у живописних творах, можна побачити в експозиції.
Ось так художниця описує ідею виставки: «У кожній подорожі зустрічалися місця, про які я думала, що треба ще туди повернутися. Або, як би хотілося тут пожити хоча б місяць… І частиною цих місць я мрію поділитися з іншими людьми, втіливши їх у своїх роботах. Мені дуже хочеться, щоб люди мали змогу познайомитися з цими куточками світу та закохатися в них так само, як і я, побачивши їх з трохи іншого боку». 
За словами Ann Polo, для неї архітектура – це не просто будинки, а думка архітектора про ідеал, яка застигла в певний момент часу. Деякі з них хочеться обійняти і сидіти поряд дуже довго, прислухаючись до неймовірної історії цих споруд, роздивляючись кожен маленький камінчик чи візерунок.
Художниця каже: «Світ навколо нас такий яскравий та жвавий, він постійно змінюється, кожен момент є неповторним, і ти намагаєшся доторкнутись до нього, відчути та залишити з собою назавжди!».
Ann Polo народилася у місці козацької слави – Запоріжжі. Навчалася в Класичному ліцеї при Запорізькому державному університеті, в якому, окрім основних дисциплін, викладали живопис, танці та гру на музичних інструментах. У школі декілька разів проводили виставки її художніх робіт.
Після закінчення ліцею вона вирішила піти на економічний факультет, і лише в 2013 році знову повернулася до живопису. Деякий час це було хобі. Одначе, в 2016 році усвідомила, що це більше, ніж улюблене заняття. Майже рік Ann Polo навчалася малюнку та живопису у майстерні Анатолія Твердого, а потім – у відомого художника-живописця Віктора Семеняка. Вони допомогли художниці вийти на новий рівень майстерності та бачення світу.
У 2018 році Ann Polo взяла участь у Всеукраїнській виставці «Писанка арт-фест» та у виставці «220 abstract art fest».


Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
www.dolesko.com

Немає коментарів:

Дописати коментар