Интернет реклама УБС

31.10.18

У Києві група Корі Тейлора буде пити горілку і ... кокосове молоко

Американці Stone Sour вперше виступлять в Україні 18 листопада

 Група фронтмена Slipknot - Корі Тейлора - в рамках європейського туру їде до Києва. В українській столиці Stone Sour відіграють концерт на підтримку свого шостого альбому Hydrograd. Платівка вийшла в червні 2017 і моментально очолила чарти Британії, Швейцарії, Німеччини, Нової Зеландії та США. З початку 2018 роки команда перебуває в турі по США і Європі, а 18 листопада вперше виступить в київському Stereo Plaza.

 Готуються до свого першого українського виступу рокери грунтовно - одних тільки гітар до Києва привезуть не менше 15 штук. Серед них: класична V-образна ретро гітара 1977, кілька акустичних інструментів, шикарна біла електрогітара, яка візуально більше схожа на віолончель, і унікальна кастомиізована бас-гітара. Справжніх цінителів музичних інструментів зацікавить і GIBSON SG, 1999 року випуску.

 Фатальний настрій музикантам повинна буде забезпечити якісна «заправка» перед концертом. У побутовому райдері групи: 48 банок пива, 6 пляшок яблучного сидру, велика пляшка шведської горілки і енергетичні напої без цукру. Закушувати рокери вважають за краще бананами, овочевий нарізкою, в'яленої яловичиною, горіхами, родзинками, і медовими кукурудзяними пластівцями. Завершує список вимог три види молока - мигдальне, кокосове і натуральне коров'яче.

 Серед обов'язкових продуктів, які повинні бути в гримерці Корі Тейлора і команди - кілька видів чаю, мед, лимон і ручна соковижималка. Набір підтвердження того, що фронтмен Stone Sour всерйоз піклується про свої голосові зв'язки.

 Історична довідка:
 Група Stone Sour утворилася в 1992, але п'ять років по тому сайд-проект учасників Slipknot - Корі (вокал) і Джоела (ударні) раптово припинив діяльність і тримав паузу до початку нульових. Взявшись за гру в Stone Sour з новими силами і всієї популярністю, яка звалилася на їхні плечі, завдяки славі Slipknot, група набирає нових обертів. Результати вражають: треки Get Inside (2003), Inhale (2004), і 30 / 30-150 (2006) отримали номінації на Grammy в категорії «Кращий метал-виконання», а сама команда регулярно збирає повні зали в Європі і США.

 Київ, Stereo Plaza, 18 листопада
 Захід 
Квитки 

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар