Интернет реклама УБС

16.10.18

Київський міжнародний економічний форум — головний захід Kyiv Investment Week

Ключовою подією тижня стане Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ). 
Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) — провідна міжнародна платформа, де аналізують та обговорюють перспективи розвитку української та глобальної економіки, бізнесу, підприємництва, а також визначають їх вплив на політику та суспільство.
Місія: Ми будуємо успішне майбутнє шляхом об'єднання людей, які мають бажання та можливості змінювати світ на краще
П’ятий ювілейний КМЕФ відбудеться 18–19 жовтня та збере разом економістів зі світовим ім’ям, відомих бізнесменів, інвесторів і візіонерів із більш ніж тридцяти країн. Лейтмотивом форуму стане майбутнє країн у високотехнологічному світі. На учасників КМЕФ чекають дискусії про стратегії та інструменти конкурентоспроможності, наслідки торгових війн, інвестиційну привабливість, а також упровадження найсучасніших технологій в промисловості, банківський та аграрній сферах тощо.

«Під час Kyiv Investment Week у Києві буде сконцентровано декілька перспективних бізнес-заходів, спрямованих на підвищення інвестиційної привабливості України. Це є також однією з головних задач КМЕФ. Задля участі у форумі до Києва завітають численні делегації потенційних інвесторів, щоб ознайомитися з бізнес-можливостями України. Таким чином, КМЕФ та Kyiv Investment Week реально впливатимуть на поліпшення репутації України у світі», — коментує голова оргкомітету КМЕФ Юрій Пивоваров.

Також у програмі Kyiv Investment Week: одноденний бізнес-тур для іноземних інвесторів ключовими точками української стартап-екосистеми (15 жовтня); UNIT Investment Summit в інноваційному парку UNIT.City, що об’єднає під одним дахом інвесторів, під керуванням яких знаходиться понад $300 млн. (16 жовтня); вечір випускних презентацій фінтех-акселератора RadarTech PopCorp (17 жовтня); Kyiv Barcrowling Week — тиждень знижок у найкращих креативних барах і ресторанах міста (15-18 жовтня); CreativeMornings/Kyiv — щомісячний сніданок-лекція для креативних спеціалістів (19 жовтня).
Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар