Интернет реклама УБС

26.11.18

В Києві відкрився магазин модного одягу «Trend Shop». Публікуємо інтерв'ю з директором і засновником магазину Юлією Бондарчук

Юлія Бондарчук засновник та директор магазину модного одягу «Trend Shop», що недавно відкрився в Оушен Плаза дала ексклюзивне інтерв'ю газеті "УКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ".

Як у Вас виникла ідея відкрити магазин одягу з оригінальною назвою «Trend Shop»?

Юлія Бондарчук: Ідея відкриття мого магазину виникла не випадково. Проаналізувавши ситуацію в сфері роздрібної торгівлі готової одягом нашого міста, з'ясували, що було б добре відкрити затишний магазин модного одягу для молоді з якісними стильними речами за доступними цінами, приємним обслуговуванням і лояльним ставленням до постійних клієнтів.
У мене було кілька варіантів назви магазину, і я звернулася до своїх друзів за допомогою у виборі назви і був запропонований варіант назви «Trend Shop».

У магазині великий вибір одягу, хотілося б знати яких виробників, і чи стежите ви за якістю товару, як часто відбуваються нові завезення товару?

Юлія Бондарчук: З асортименту товарів пропонованих нашим магазином покупці можуть придбати речі виробництва Туреччини, Китаєм, Інадією та іншими странами які пропонують гарну якість за доступними цінами. Ми стежимо за якістю всіх пропонованих товарів згідно Закону України «Про захист прав споживачів», і в с разі виникнення будь-яких дефектів, товари повертаються виробнику. Оновлення в нашому магазині відбувається щотижня - про це ми повідомляємо наших клієнтів СМС-розсилкою на мобільні телефони.

На яку аудиторію призначений Ваш товар, і хотілося б знати середні ціни на одяг?

Юлія Бондарчук: В основному ми орієнтовані на жіночу молодіжну аудиторію віком від 18 до 30 років. Хоча цікавляться нашими речами і жінки старшого віку - адже жінки в будь-якому віці бажають виглядати стильно і модно! Середня ціна на одяг не є поняттям сталим - вона змінюється в залежності від сезонів року, зимовий одяг дорожче, літній - дешевше. Всі ціни на речі, завжди можна уточнити в нашому магазині за адресою, м. Київ ТРЦ Оушен Плаза магазин «Trend Shop».

Чи існує для постійних покупців система знижок, або якісь заохочувальні подарунки?

Юлія Бондарчук: Так, існує! Ми лояльно ставимося до наших постійних клієнтів, тому в магазині діє система знижок.

- При безстроковому накопиченні покупок на загальну суму: в 1000 грн - надається дисконтна картка -5%, в 2000 грн - надається дисконтна картка -7%, в 4000 грн - надається дисконтна картка -10%.

Також у нас діє постійна акція "День народження з магазином". Адже кожному іменинникові хочеться уваги і подарунків! Тому ми презентуємо всім іменинникам 15% знижку на будь-яке придбання в нашому магазині. Скористатися знижкою іменинники можуть за тиждень до дня народження і тиждень після нього, при наявності документа, що підтверджує дату народження.

На що потрібно звертати увагу при покупці одягу?

Юлія Бондарчук: Одне з головних правил при виборі та купівлі одягу - це те, щоб, обрана Вами річ, Вам подобалася, і Ви відчували себе в ній модно, зручно і комфортно!

Що Ви хочете побажати читачам і покупцям?

Юлія Бондарчук: Бажаємо приємних покупок, не забувати слідкувати за модою та завжди залишатися красивими та щасливим!



Немає коментарів:

Дописати коментар