Интернет реклама УБС

06.02.19

У столиці відкрилася фотовиставка, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

05 лютого 2019 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулося урочисте відкриття фотовиставки, присвяченої Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-й річниці виводу військ з Республіки Афганістан. Участь у заході взяла заступник голови КМДА Марина Хонда.

«30 років – для когось, певно, великий термін, але я розумію, що ви, дорогі афганці, пам’ятаєте кожен день тієї страшної та жорстокої війни. Сьогодні ваш досвід дуже потрібен Україні. Ця фотовиставка – нагадування, що таке справжня війна, і чим вона може обернутися для долі тисяч родин… Я бажаю вам міцного здоров’я і благополуччя! Київська влада зі свого боку завжди готова вас підтримати», – наголосила Марина Хонда.

З 11 до 22 лютого цього року фотовиставка триватиме у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

«Кожне фото – це доля героїв, історія їх мужніх вчинків, спогади про страшну трагедії людства. Це розповідь про те, що людина робить на війні та що війна робить з людиною. Афганська війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Але незважаючи ні на що, вони з честю виконали свій військовий обов’язок та залишаються вірними присязі до кінця», – розповів голова Київської міської Спілки ветеранів Афганістану Микола Гончаренко.
Відкриття фотовиставки, присвяченій Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар