Интернет реклама УБС

15.03.19

«Chloe Couture» - Габі Агійон, Карл Лагерфельд.. в Національному художньому музеї України.



 Фото Леоніда Коваленка

Христина Храновська спільно з журналом L’Officiel Україна представляє проект «Chloe Couture», покликаний привернути увагу суспільства до моди як до одного з видів візуальних мистецтв. «Chloe Couture» ‒ це ретроспектива всесвітньо відомого модного Дому, заснованого 1952 року талановитою дизайнеркою Габі Агійон.
«Chloe Couture» ‒ це ретроспектива всесвітньо відомого модного Дому, заснованого 1952 року талановитою дизайнеркою Габі Агійон. Протягом усього часу існування Chloé залишається брендом, орієнтованим на потреби жінки. В різні періоди модний будинок очолювали видатні дизайнери ‒ Карл Лагерфельд, Стелла МакКартні, Фібі Файло, Ханна МакГіббон та інші.
В межаз проекту представлено спеціальну ретроспективну колекцію Chloé Archive, сформовану 2011 року, яка відтворює тематичні лінії бренду та ключові моменти історії модного Дому. У двох залах представлено тридцять образів: впізнавані, знакові моделі експонуються поруч із менш відомим, але не менш важливим для історії моди вбранням, вперше показаним широкій публіці.
У другій залі вбрання «супроводжує» добірка вінтажних журналів L’Officiel з 1970-х років до сьогодні та знамениті фотографії Гі Бурдена, Клайва Ерроусміта, малюнки класика fashion-ілюстрації Антоніо Лопеса. Візуальний супровід демонструє, яким чином Дім моди Chloé створює впізнавану естетику і шарм, «зашитий» в ДНК бренду.
Також відбудуться лекції про історію Дому Chloe та роботу з його архівами.

Немає коментарів:

Дописати коментар