Интернет реклама УБС

12.04.19

«ЕВОЛЮЦІЯ ДУШІ. В ОБІЙМАХ ВСЕСВІТУ»

МВЦ «Музей історії міста Києва»
та

Христина Снігур
представляють виставку картин

«ЕВОЛЮЦІЯ ДУШІ. В ОБІЙМАХ ВСЕСВІТУ»
10.04. – 21.04.2019

Сміливі мазки яскравих кольорів, як самовираження, як спосіб перенести свої думки і почуття на полотно – так можна охарактеризувати творчість молодої художниці Христини Снігур. На виставці «Еволюція душі. В обіймах Всесвіту» представлено 21 роботу, кожна з яких – вибух фарб і палітра почуттів. Еволюція душі – це шлях, який проходить кожен із нас. Це проект про пізнання, мрії, прийняття, єднання, магію моменту тут і зараз.
Художницю, насамперед, спонукають на творчість почуття: «Що надихає? Звичайно ж, любов! В усіх її проявах. У буйстві фарб, у глибині очей, в емоціях, що наповнюють до країв, і розливаючись, накривають шаленою хвилею натхнення. На полотнах зображено те, що можна відчути, але складно описати».
Раніше картини художниці продавалися під час благодійного аукціону, а вилучені кошти були відправлені на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями. Тому «Еволюція душі» – це не просто назва виставки, це спосіб мислити і відчувати. Коли ти хочеш отримати від життя якнайбільше, але не для того, щоб залишити собі, а для того, щоб мати можливість ділитися любов’ю, теплом, емоціями, енергією. Це особливий стан, в якому ти усвідомлюєш, що єдиний спосіб бути наповненим – постійно віддавати.
Про художницю:
Христина Снігур – авторка картин і текстів пісень, засновниця творчого проекту «Еволюція душі» та однойменного благодійного фонду. З 2012 року займається живописом, з 2015 ¬– виставковою діяльністю. Її твори знаходяться у приватних колекціях 5 країн світу.
У рамках виставки відбувся аукціон. Вилучені від продажу картин кошти підуть на допомогу дітям з важкими недугами.



Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар