Интернет реклама УБС

12.04.19

“Ми є”!

Автор Вікторія Кирилюк
8-го квітня на березі Дніпра, в «АРТ причалі» зібралося більше ніж 20 молодих митців з усієї Країни аби сказати: “Ми є”!
На виставці представили свої роботи молоді українські художники: Кирил Довгополов (голова АНУМ), Естер-Анастасія Пінчук, Марія Вадимівна, Юлія Раєвська, Іванка Яремчук, Ганна Добжанська, Тетяна Журавель, Одарка Хілл, Ілона Федунків, Анастасія Усенко, Ніна Бурневіч, Лариса Андрощук та інші.
 

Ми – це группа молодих художників України, які обрали піти шляхом об’єднання, заради досягнення великої спільної мети: змінити творчу атмосферу в Країні, розвивати та популяризувати сучасне українське мистецтво в межах України та за кордоном. Ми обрали за приклад тих, хто вже одного разу досягнув цієї мети: АНУМ (Асоціація Незалежних Українських Митців) – об’єднання художників України, що існувало в 30-х роках минулого століття у Львові.

Ми – це ідейні послідовники АНУМ 1931, об’єднані  на принципах взаємоповаги, взаємопомочі та взаємоприйняття. Ми створюємо свій власний творчий простір, вільний від упереджень, консерватизму та диктатів арт-політики. Бо ми є незалежні.

Перше, що ми хочемо сказати – це “Ми є” – назва нашої першої та історичної колективної виставки сучасного мистецтва. “Ми є” – це звернення особисто до Тебе. Ми хочемо, щоб Ти це знав. Адже Ти той, заради кого ми створюємо своє мистецтво. Той, заради кого ми боремося. Той, хто нам потрібен – наш глядач. “Ми є” – це гучна заява талановитої молоді, що не чекає, а діє. Створюючи своє мистецтво, ми створюємо культурне середовище, що здатне змінити суспільство на краще.

“Ми є” – це більше ніж 20 креативних молодих митців, що працюють в різних жанрах та стилях: сюрреалізм, абстракціонізм, експресіонізм, поп арт, ілюстрація та інші. Жодних меж – чиста творчість. Кожен з нас – це унікальна особистість, що несе свій унікальний меседж тим способом, яким вважає за потрібне. Кожен з нас – зірка, разом ми сяємо.
Ми є мистецтво!
Ми є АНУМ!
МИ Є!
З більш детальною інформацією, як проходила виставка, можна ознайомитися за посиланням: https://www.facebook.com/anum1931/?__xts__[0]=68.ARDRZ66sb9bPIq0ZGmDQ7m-akNW3cW1b4BwEA8Hl42jyDeqx4oM2H1QMSdj-EIk0-zrjNhOPqCwC8ySPhCH-TgAQyXJHPLE3V17UtNp6P-ZdiT_0dLPy2AF3zlJ9lSAW8idi1MKYNkQ_sJXtYr__0BbYdioRD8Ptt7HQa-7pjfOMcY9kFFT1MSFCaFiBrOEq9YsE98FwqW9oZuSwuGxV79kS7blqDV7jtXGnq8eC1sC1OVffGvrmzoaouKETZZ_vFI2BI1Auv-3rEyXeFSraqjqtmdsc23WufBp8ew&eid=ARD_aZf6Ecs7cpOm5Z7NRJMrLuAgUONNAzFYSfoXTrMhBS3Ha-H0GvbWdOrKHKdv4vdkZ6O49QpRUk2b



 
  

Вікторія Кирилюк

Немає коментарів:

Дописати коментар