Интернет реклама УБС

10.06.19

Концерт MARUV в Києві відбудеться 14 червня 2019 р, 20:00, Stereo Plaza / Стерео Плаза

Перший сольний концерт скандально-відомої MARUV
Амбіціям Maruv позаздрять багато українські музиканти. Проекту ще не виповнилося двох років, а співачку називають новою поп-іконою сучасності: сексуальною, сміливою, щирою. Кліп на супер-хіт "Drunk Groove" майже зібрав 100 мільйонів переглядів і забезпечив співачку армією шанувальників. І скоро вони стануть свідками видовищного шоу на дебютному концерті Maruv, який пройде 14 червня в Stereo Plaza.

Що треба знати про MARUV перед її концертом в Києві?
Дебютний сольник: Maruv встигла прославитися, випустити два альбоми, отримати рекордну кількість номінацій українських музичних премій, з гордо піднятою головою вийти переможницею з скандалу навколо "Євробачення" і підкорити європейські чарти. Настав час тріумфального сольного концерту, який на початку літа пройде в Stereo Plaza.

Проект "Maruv": у зв'язку з ситуацією навколо пісенного конкурсу "Євробачення", ім'я Maruv миготить в заголовках половини ЗМІ України. Але ми хочемо нагадати, що "Maruv" - це проект співачки Анни Корсун, учасниці шоу "Голос країни" і "Х-Фактор". З 2016 співачка в складі групи the Pringlez вже була в національному відборі "Євробачення", але безуспішно. У 2017 році Анна вирішила створити сольний проект "Maruv", повний епатажу і провокації.

"Black Water": перший альбом "Stories" знайшов свого вдячного слухача, але масову популярність їй принесла друга платівка, записана спільно з саунд-продюсером Boosin. "Black Water" складається з 14 треків, включаючи хіти "Drunk Groove", за яку Maruv отримала премію M1 Music Awards, і "Focus On Me".

Не пропусти дебютний концерт Maruv! Купи квитки онлайн на Karabas.com!

Замовити і купити квитки на MARUV можна онлайн через інтернет. Купити квитки можливо в касі або через кур'єра (при замовленні квитка з доставкою).

Немає коментарів:

Дописати коментар