Интернет реклама УБС

29.08.19

Найбагатші шейхи Сходу

Результат пошуку зображень за запитом "Шейхи состояние"
7 самих багатих шейхів в світі


Як повідомляє Рамблер, зазвичай «шейхом» є чоловік у віці старше 40 років, цим титулом також можуть називатися дружини і дочки шейхів. Мусульмани, які заробили титул шейха, зобов'язані добре розбиратися в навчанні Корану, старанно вивчати іслам і жити згідно з канонами, позначеними для них самим пророком Мухаммедом. Шейхом може бути людина, якщо вона завершила навчання в університеті ісламських досліджень. Також це має на увазі і читання лекцій учням. Оскільки іслам є другою найбільшою релігією в світі, поступаючись лише християнству, то титул шейха користується повагою популярністю у населення країн, де цю релігію використовують більше 1 мільярда людей.
5 завидних східних женихів Запаси нафти обумовлюють кількість багатих сімей на Близькому Сході. Деякі шейхи в цьому регіоні надзвичайно заможні і є мільярдерами. У більшості арабських країн, термін «шейх» використовують королівські доми для позначення багатих членів монаршої родини.
Традиційно в арабському світі прийнято приховувати розміри статків шейхів, але виходячи з публічної інформації, можна скласти список найбагатших ... Шейх Тамім бін Хамад Аль Тані - статок 2 мільярди доларів
Шейх є нинішнім правителем Катару, він став еміром після батька - шейха Хамад бен Халіфа Аль Тані, який відрікся від престолу в 2013 році. Таким чином, Тамім бін Хамад став наймолодшим правлячим монархом у світі.
Шейх Фейсал бен Касим аль-Тані - статок 2,2 мільярда доларів
Цей шейх досяг успіху всупереч свого прізвища, а не завдяки їй. Його титул не має відношення до політичної позиції, він - далекий родич правлячої сім'ї Аль Тані в Катарі.
Шейх Мохаммед бін Рашид аль-Мактум - статок 4,5 мільярда доларів
Цей шейх - віце-президент ОАЕ, а також він є конституційним монархом Дубая. Наслідний принц Дубая має третю за величиною в світі яхту, захоплюється стрибками і вважається найбільшим марнотратом на ставки.
Шейх Хамад бен Халіфа Аль Тані - статок 2,4 мільярда доларів
Шейх був еміром Катару з 1995 до 2013 року. Під час його правління видобуток природного газу склала близько 85 мільйонів тонн. І це зробило Катар найбагатшою країною в світі з доходом на душу населення. Пізніше він відрікся від престолу, щоб його син став спадкоємцем престолу. Сам шейх Хамад зайняв трон свого батька, прийшовши до влади після безкровного перевороту.
Шейх Мансур бін Заєд Аль Нахайян - статок 4,9 мільярда доларів
Заступник прем'єр-міністра ОАЕ і зведений брат президента країни. Шейх є головою спортивної компанії «Аль Джазіра», що володіє гандбольними, футбольними, баскетбольними і волейбольними командами в Абу-Дабі. Також шейх Мансур володіє англійським футбольним клубом «Манчестер Сіті» і є головою Міжнародної нафтової інвестиційної компанії Абу-Дабі.
Шейх Халіфа бен Заїд Аль Нахайян - статок 18 мільярдів доларів
Сім'я Аль Нахайян володіє загальним капіталом, який оцінюють в близько 150 мільярдів доларів. Шейх Халіфа є нинішнім еміром Абу-Дабі і президентом ОАЕ. Офіційно він став президентом у 2004 році, але фактично виконував ці обов'язки з 1990 року в зв'язку з поганим станом здоров'я батька. Бурдж-Халіфа - найвища будівля в світі - названа на його честь.
Шейх Мохаммед Хусейн Алі Аль Амуді - статок 14,3 мільярдів доларів
Він розташувався на 63-му місці в списку найбагатших людей світу і живе на дві країни: Саудівську Аравію і Ефіопію. Шейх є другим найбагатшим громадянином Саудівської Аравії і найбагатшим чорним людиною. Він був удостоєний титулу за багатства і досягнення і не є членом жодної з королівських сімей. Він - найбільший іноземний інвестор в Ефіопії, а також в Швеції. Мохаммед заробив своє багатство завдяки нафті, сільськогосподарським і гірничодобувним активам. 


 Перетятко Олена

Немає коментарів:

Дописати коментар