Интернет реклама УБС

11.10.19

ЖІНКИ МОЖУТЬ ВСЕ! У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ДУЖЕ ЖІНОЧА БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ!

12 жовтня в Mercure Congress Centre відбудеться BUSINESS WOMAN DAY - головна і наймасштабніша жіноча бізнес-конференція в Україні!

XXI століття - століття народження нової Жінки. Вона успішно поєднує роботу, дім, бізнес, творчість, сімейні обов'язки і багато іншого, не забуваючи при цьому про власне здоров'я і виглядає чудово.
Як поєднувати непоєднуване? Як зважитися на перший крок до своєї мрії? Якими повинні бути правильні кроки до побудови власного бізнесу, а може бути навіть імперії? Відповіді на ці та багато інших питань очікують всіх учасників конференції BUSINESS WOMAN DAY!
На одному майданчику зберуться власниці і засновниці бізнесу, ТОП-менеджери, бізнес-леді, блогери і представниці найрізноманітніших професій. Розбір кейсів, особисті історії та факти, Лайфхак успішних жінок, а також ефективний нетворкінг покладуть початок новим яскравим проектам, що змінює нашу країну і життя на краще!

Своїми прикладами поділяться ТОП-спікери країни. Вони входять до списків найуспішніших жінок України, відомі далеко за межами нашої держави і точно знають, як досягти успіху. Серед них:

МАША ЄФРОСИНІНА - телеведуча, почесний Посол Фонду народонаселення ООН з питань насильства в сім'ях та гендерної рівності, член Правління БФ «Твоя Опора», со-організатор та ідейний натхненник Charity Weekend, блогер. На її Instagram підписані 1,2 млн осіб, а YouTube канал налічує понад 145 тис. Передплатників.
МАРИНА АВДЄЄВА - керуючий акціонер компанії "Арсенал Страхування", входить в ТОП-100 найуспішніших жінок України. Свій перший мільйон заробила в 27 років. За 3 роки з невеликої регіональної компанії створила лідера ринку з капіталізацією 30 млн.
ЯРОСЛАВА ГРЕСЬ - СЕО агентства GresTodorchuk PR, громадський діяч, журналіст, блогер, входить в ТОП-100 найвпливовіших жінок України, визнана Жінкою Року за версіями Cosmopolitan Awards (ActBeautiful), Elle Beauty Awards (Social Impact), Guerlain Inspiration Awards & MarieClaire (Charity) .

Business Woman Day об'єднає дівчат, які горять особистою справою, беруть від життя все і досягають результату в бізнесі, граючи за своїми правилами.

Організатор BUSINESS WOMAN DAY освітня компанія PRIZMA - творець найбільших форумів "Бізнес Концентрат" (2 роки поспіль, 17 000+ учасників), "Перша Чоловіча Конференція" (1000 + учасників), а також, «Клубу підприємців PRIZMA».

Детальна інформація на сайті: www.bizwomanday.com
Дата: 12 жовтень 2019 року.
Місце: м Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6, MercureCongressCentre

Для жінки немає нічого неможливого!

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар