Интернет реклама УБС

23.11.19

«Зимова країна на ВДНГ» — місце, де здійснюються мрії

7 грудня в Києві стартує новий зимовий сезон розваг на території Національного комплексу «Експоцентр України»

За чотири сезони свого існування тематичний парк-фестиваль «Зимова країна на ВДНГ» встиг перетворитися на головну різдвяну традицію всіх киян і гостей столиці. 7 грудня гігантський майданчик зимового відпочинку та святкових подій України вже вп’яте розпочинає свою роботу. Цього року організатори значно розширили територію розваг, додавши на мапу ВДНГ унікальні локації для дорослих та дітей. А фундаментальною концепцією сезону стала тема мрії.

Марина Матросова, артдиректорка ВДНГ
Мрії зображають наші справжні цінності, наш характер. Вони надихають на розширення досвіду, пізнання себе та світу навколо. Мрії — це невичерпне джерело енергії для реалізації задуманого, віри для звершень та поставлення цілей у житті. Все, що існує довкола, колись було чиєюсь мрією. Отож, цього року наша команда доклала неймовірних зусиль, щоб «Зимова країна на ВДНГ» перетворилася на місце здійснення мрій. Нові тематичні локації та розваги, що транслюють ключовий меседж, і атмосфера, що надихає та занурює у вир мрій.

Починаючи з грудня територія ВДНГ трансформується у справжню зимову країну з різноманітними активностями для всієї родини. Арка центрального входу перетвориться на магічний портал, що веде до парку розваг, прикрашений яскравими світловими інсталяціями. Святковою ілюмінацією також заграють колони павільйонів та центральні алеї. Але не тільки це створюватиме чарівну атмосферу — аніматори, флешмоби, безліч розіграшів і подарунків занурять гостей у різдвяну казку.

Одна з ключових локацій — романтична ковзанка просто неба. Понад півтори тисячі квадратних метрів льоду для віртуозних па та піруетів у самому центрі ВДНГ. Поруч розташується справжній європейський ярмарок — вулична територія фудкортів із частуваннями на будь-який смак і широким вибором гарячих напоїв — від запашної кави до духмяного глінтвейну. А тих, хто встигне замерзнути, обігріє теплий фудкорт із соковитими ковбасками, м’ясистими рульками та іншими смаколиками — «Баварський двір». Динамічних і активних розваг «Зимовій країні на ВДНГ» не бракує — окрім ковзанки тут є шалені тюбінгові гірки, екстремальні атракціони та мотузковий парк на деревах.

Серед нових локацій, що з’являться цього сезону на ВДНГ, особливе місце посідає «Різдвяна Фабрика Мрій», яка розташувалася у другому павільйоні. Це казкове місто з реалістичними декораціями, де, занурившись у різдвяну пригоду, гості познайомляться з процесом виготовлення скляних ялинкових прикрас, а також дізнаються таємницю здійснення мрій. Кожна майстерня казкової фабрики має унікальний дизайн. Тут є і кабінет ельфа-чарівника, і величезні кімнати з неймовірними машинами: роздувач вогню, за допомогою якого виготовлятимуть майбутні ялинкові прикраси, спеціальні ванни для їх сріблення та майстерня з розпису й фарбування готових іграшок. На додачу в казковому місті працюватиме справжня Різдвяна Пошта, де кожен зможе відправити свої подарунки та частинку мрії близьким.

«Різдвяна Фабрика Мрій» ідеологічно нерозривно пов’язана з уже добре знайомою відвідувачам локацією — Резиденцією Діда Мороза. Святкова резиденція знову відчиняє двері в «Зимовій Країні на ВДНГ». Традиційно до новорічних свят у дев’ятому павільйоні відкривається новорічне інтерактивне шоу — казка з чарівними героями, яскравими декораціями та цікавою програмою. Тут кожна дитина має змогу потрапити до домівки Діда Мороза й познайомитися з ним і його казковим оточенням. Вірні друзі Діда Мороза — ельфи — організують розважальну програму, що складатиметься з мініквестів та цікавих завдань, а також допоможуть написати листа з побажаннями, якщо малюк не встиг це зробити вдома.

Місце, де реальність і фантазія переплітаються, — грандіозне зимове шоу «Winterra. Легенда казкового краю». Сповнена доброти історія, видовищні візуальні спецефекти у 5D-форматі, які створюють враження абсолютного занурення в дійство, драйвові хореографічні й акробатичні номери у виконанні найкращих артистів України та дивовижний вокал, що звучатиме наживо. Захоплива новорічна казка від режисерів-постановників Костянтина Томільченка та Олександра Братковського — довгоочікувана зимова прем’єра на ВДНГ.

«Замок крижаних скульптур» — також улюблена гостями локація, наповнена скульптурами з прозорої, білої та кольорової криги. Традиційно вона зазнає оновлень і трансформацій. Цього сезону замок перетвориться на чарівний всесвіт мультфільму «Мавка. Лісова пісня», де оселяться льодові образи його головних героїв. Тут, серед таємниць і загадок, живуть душа лісу та його новообрана берегиня Мавка, її коханий Лукаш, мудрі Водяник із Лісовиком, кумедний котожабик Квусь, могутня й підступна Килина та безліч інших міфічних істот. «Замок крижаних скульптур» — чарівний портал між казковим світом Мавки та світом людей.

Підготував до свят нову виставу і Київський театр маріонеток, відомий своїми дійствами не лише в Києві, а й за межами України, адже неодноразово отримував Гран-прі міжнародних фестивалів та премію «Київська Пектораль» за найкращі камерні дитячі вистави й вистави для дорослих. Саме тому спектакль «Обережно, миша!» буде цікавий як малюкам, так і батькам.

Цього сезону «Зимова країна на ВДНГ» вперше поповниться науково-пізнавальною локацією — у четвертому павільйоні розташувалася всесвітньо відома виставка BODY WORLDS — «Всесвіт тіла». Організатори експозиції також готуються до свят, тому на виставку чекають тематичні оновлення в контексті декору й атмосфери.

Євген Мушкін, генеральний директор ВДНГ
Наша головна мрія в холодний сезон — перетворити територію ВДНГ на справжню зимову традицію. І, за відчуттям, ця мрія здійснилася. Та ми ніколи не зупинялися перед тим, щоб стрибнути вище голови, отож, тепер пріоритетна мета всієї команди — створити масштабну програму власних розважальних подій, які б, у свою чергу, стали особливим, сакральним приводом для зустрічі з друзями, коханими та родиною.

Серед уже добре знайомих та улюблених відвідувачами локацій зимувати на ВДНГ знову повернуться:
- святковий ярмарок «Корпорація подарунків», де ви зможете придбати подарунки для найближчих людей;
- місце, де можна краще пізнати природу, — тропічна ферма «Планета Метеликів» та контактний зоопарк Animal Park;
- спеціальна серія кінопоказів і квестів від «Центру сімейного дозвілля Teleport 360»;
- дитячі дні народження від «Квестманії».

Цього сезону організатори «Зимової країни на ВДНГ» запланували широкий спектр тематичних заходів і святкувань, отож, до буденності звикати не доведеться.

Календар подій:
7 грудня: Святкове відкриття;
31 грудня – 1 січня: Новий рік на ВДНГ;
1 – 2 лютого: Вікенд наливок;
8 – 9 лютого: Вікенд вареників;
15 – 16 лютого: Вікенд закоханих;
22 – 23 лютого: Вікенд сала;
29 лютого – 1 березня: Запальна Масляна на ВДНГ.

Мрії здійснюються туть: у «Зимовій Країні на ВДНГ»!
7 грудня – 1 березня, ВДНГ
Вхід на територію парку — вільний
Більше — vdng.ua



Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар