Интернет реклама УБС

21.11.19

Кінострічка “Джокер” побила ще один світовий рекорд!

Фільм Тодда Філіпса став першою стрічкою з R- рейтингом в історії кіно який зібрав 1 мільярд доларів протягом короткого часу.
За перший тиждень прокату фільму «Джокер» Тодда Філіппса подивились близько 296 тис. приблизно 1.3 млн. доларів ). Про це повідомляє сайт «Бюро української кіно-журналістики»
Протягом вікенду на «Джокера» кінотеатри продали 57% всіх квитків. Фільм забезпечив їм 60% касових зборів. Фільм став одним з найкращих у 2019 році. Більшу кількість квитків було продано лише на фільми: «Месники: Завершення» (51.2 млн грн); «Король Лев» ( 37.5 млн гривень); «Форсаж: Гоббс та Шоу» ( 32.7 млн грн). До прем’єрні покази «Джокера» розпочались 2 жовтня. Цього дня на фільм було продано більше 12 тис. квитків на суму 1.5 млн грн.
У США фільм стартував 4 жовтня. За перші вихідні свого про касові збори зіставили 93.5 млн доларів, встановивши новий рекорд, Про це пише видання Variety.
«Фільм «Джокер» Тодда філліпса зібрав в США 95.3 млн. доларів за перший вікенд прокату. Картина таким чином встановила світовий рекорд, ставши найприбутковішою за підсумками першого тижня з усіх фільмів, що випускались у жовтні» , - говориться у повідомлені.
В цілому, при бюджеті у 65млн доларів, фільм зібрав 234млн. Навіть на касові збори не вплинули заклики бойкотувати фільм через те, що в саундтреку використовується пісня британця Гері Гліттера, який звинувачений в педофілії. The Sun повідомляє, що мова йде про написану в 1972 році композицію Rock and Roll Part 2. Ініціатори бойкоту зазначили, що музикант навіть у вязниці отримує гонорар за те, що його твір прозвучав у картині. Дехто запропонував надіслати кошти постраждалим від дій Гліттера. У лютому 2015го року Гліттер був засуджений британським судом до 16ти річного тюремного строку.
Нагадаємо, фільм здобув «Золотого лева» Венеційського МКФ. Також його назначають на премію «Оскар»

Андрій Шадчинєв

Немає коментарів:

Дописати коментар