Интернет реклама УБС

05.11.19

В Києві пройшов грандіозний фінал міжнародного конкурсу Miss Queen Europe

2 листопада в Києві пройшов грандіозний фінал міжнародного конкурсу Miss Queen Europe. Весь український бомонд, зірки шоу-бізнесу і шановні члени журі обирали красуню, яка отримала звання "Королева Європи".

Нагадуємо, до Києва приїхали найкрасивіші і талановиті представниці зі всіх 50-ти країн і територій Європи. Вони боролися за титул і звання Miss Queen Europe.

На самому конкурсі Королеву вибирали в два етапи: журі в особі світових зірок - Haddaway, Bosson, Modjo і Sophie Ellis-Bextor. А також голосували всі бажаючі глядачі через соціальну мережу InRating, які дивилися шоу в режимі онлайн.

Переможниці конкурсу:
Литва - Miss Queen Europe, Kazakhstan - перша віце міс, Україна - друга віце міс, Вірменія - вибір Європи.


Конкурс повинен був проходити в Чехії, але організаторам і ключовим особам зі світу українського шоу-бізнесу вдалося переконати міжнародних колег в тому, щоб конкурс пройшов саме в Києві.

Варто сказати також про саме шоу. Перед його стартом була відкрита червона доріжка, де всі ключові медіа встигли поспілкуватися із запрошеними знаменитостями.

Haddaway, Bosson і Sophie Ellis-Bextor порадували глядачів своїми найвідомішими і улюбленими хітами, а також підтримували учасниць і переживали за кожну з них.

Режисура, сценарій, костюми та технічна частина були виконані на високому рівні кращими з кращих в Україні. Особливо полюбилися глядачам вихід учасниць у вечірніх сукнях від українських дизайнерів і вихід в купальниках з шоу і незвичайними супроводжуючими костюмами.
Ведучим шоу були Тимур Мірошниченко, Юлія Крауз, Яна Краснікова і Антон Поліщук.

Головне завдання, яке ставили перед собою організатори конкурсу - просування істинної краси - повністю досягнута!




Немає коментарів:

Дописати коментар