Интернет реклама УБС

19.12.19

Таланти твої Україно!!!



 

  Останнього місяця минаючого 2019 року Національний реєстр рекордів України підсумував свою діяльність за рік через урочисту презентацію зареєстрованих рекордів України. Під час урочистостей представникам засобів масової інформації, рекордсменам та гостям було презентовано книгу «Національний Реєстр Рекордів України – 2020», яка об’єднала рекордсменів України та Книги Рекордів Гіннеса. До нового видання увійшла рекордна кількість досягнень – майже півтисячі! На презентації були присутні українці – світові рекордсмени, досягнення яких увійшли до Книги Рекордів Гіннеса. Під час презентації книги рекордів відбулося урочисте оголошено про встановлення багатьох цікавих рекордів в різних номінаціях та безпосередньо знайомство з їх рекордсменами. Окрім цього ще було зафіксовано нові рекорди українців, які Національний Реєстр Рекордів буде подавати до Книги Рекордів Гіннеса: - Максимальна вага штанги, піднята у присіданнях на балансувальній напівсфері; - Найдовше натуральне волосся; - Найбільша кількість вулиць міста, що перетнув бігун; - Жонглювання гирями з подвійним обертом із зав’язаними очима; - Максимальна вага, піднята жінкою у вправі станова тяга в позиції «сумо». Також на презентацію прибули українські альпіністи, які здійснили сходження на Еверест, серед яких Дмитро Семеренко, який підняв на Еверест Книгу «Національний Реєстр Рекордів України». Тим самим він підняв на найвищу вершину земної кулі славу українських рекордсменів. Із заявлених рекордів в цьому році мені сподобалися два рекорди встановлені моїми земляками киянами.
  Перший рекорд встановив мій друг Леонід Коваленко, який є неординарним своєрідним світовим рекордом "Найтриваліший час споглядання сонця без захисту очей". Він безперервно дивився понад годину не моргаючи і не відводячи прямий погляд без захисту очей. Іронія долі – захід відбувся поруч з Міністерством охорони здоров'я, яке виступило проти рекорду, мотивуючи це загрозою очам рекордсмена. Саме із за цього Книга Рекордів Гіннеса також не фіксує подібні досягнення. Наївні, хоча вони й радять таке не повторювати іншим, подібне повторити просто неможливо – око людини через декілька секунд саме закриється. Подібне в світі може робити тільки одна людина – наш земляк Леонід Коваленко!
Представник Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін разом зі своїми помічниками зафіксував це унікальне досягнення 17 жовтня. Фахівець, бачивши стільки подібних неймовірних досягнень у різних галузях, вручаючи диплом відзнаку Леоніду, лише стинав плечима і зазначив, що він спочатку не вірив у можливість подібного, але потім зрозумів, що фантастика може стати реальністю. Слід зауважити, що, Леонід дивився на сонце 1годину 3 хвилини поспіль. Він через рекорд здійснив свою мрію і показав людям, що людські сили та можливості багато в чому безмежні. Коваленко готовий зіграти своєрідний матч – хто кого переглядить на сонце, звісно, якщо суперник з'явиться. 

  Другий оригінальний чудовий рекорд встановила наша землячка Олена Корзенюк, яка не стригла своє волосся із самого народження і має найдовше дівоче волосся не тільки в Україні, а й світі. Під час презентації книги національних рекордів Олена Корзенюк встановила рекорд «Найдовше натуральне волосся», який Національний Реєстр Рекордів подав до Книги Рекордів Гіннеса через фіксацію на відео як матеріал доказу. Під час фіксування цього рекорду відбулося вимірювання волосся Олени за правилами та методиками Книги Рекордів Гінесса, яке показало результат 2 м. 15 см. До цього максимальна довжина волосся зареєстрована Книгою Рекордів Гінесса була 1 м. 75 см. Але це вже був другий рекорд Оленки. До цього вона вже встановила ще 12 березня 2019 року свій перший рекорд «Найдовше дитяче волосся, доглянуте натуральною косметикою YURIY TSAROV». Її рекорд було проведено в салоні топ-стиліста Юрія Царьова. Тоді п’ятеро перукарів-майстрів протягом години розчісували, вирівнювали та обробляли спеціальними засобами її волосся щоб те перестало бути хвилястим – все заради того, аби заміряти його довжину – 2 м. 35 см. Під час нашого з нею знайомства, Оленка розповіла, що вона ніколи не стригла волосся, бо сама не мала бажання, та й батьки не підтримували всілякі традиції підстригання волосся. Так воно росло і виросло, а потім і виникла ідея подати заявку на рекорд. Окрім цього до встановлення рекорду Олена ні коли не була у перукаря і жодного разу не фарбувала своє волосся. А воно у неї від природи просто неперевершене має чудовий сонячний колір і при цьому ще й хвилясте. До речі у родині Олени Корзенюк всі темноволосі, а вона єдина має світлий колір волосся. Своє прекрасне волосся підстригати та фарбувати вона не має бажання. І це є чудова ідея, через яку можна показати, яке гарне волосся може мати кожна дівчина. Нині Олена Корзенюк вчиться в Київському інституті музики імені Рейнгольда Глієра. Олена дуже любить співати і тому повністю віддається вивченню вокалу. Ще маленькою почала виступати на різних сценах. Спів для неї є не просто захопленням, а вона їм живе і віддається йому повністю, має мрію досконало оволодіти голосом. Оленка перед цим закінчила музичну школу за фахом фортепіано і тому окрім співу, ще й чудово грає на фортепіано. Дівчина сольно постійно виступає на різних фестивалях та концертах. В співочих конкурсах, що проводяться на українському телебаченні, ще участь не приймала, але з часом коли набереться професійного досвіду, планує себе і там спробувати. У майбутньому дівчина бачить себе артисткою. Окрім цього вона ще має таланти – малює одяг як дизайнер, є фотомоделлю, зокрема знімається для журналів та показує одяг на подіумі. Тож побажаємо нашим рекордсменам успіхів у їх творчому житті та встановлення нових світових цікавих рекордів.
Дмитро Нагорний («Новини України», 14 грудня) спеціально для «Української молоді».

Немає коментарів:

Дописати коментар