Интернет реклама УБС

15.01.20

Відбулася гранд-прем’єра романтично-фантазійної стрічки «Віддана»



13 січня в Києві відбулася гранд-прем’єра романтично-фантазійної стрічки «Віддана»!
У кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver) пройшов допрем’єрний показ фільму, знятого за мотивами бестселеру Софії Андрухович «Фелікс Австрія». На подію завітала режисерка фільму Христина Сиволап, письменниця Софія Андрухович, продюсерка Надія Зайончковська, композитор Євген Філатов, оператор Олексій Ламах, виконавці головних ролей Маріанна Янушевич, Алеся Романова, Роман Луцький та Себастьян Цибульський.
Серед гостей були помічені учасники гурту The HARDKISS Валерій Бебко та Юлія Саніна, режисери Ахтем Сеітаблаєв та Антоніо Лукіч, засновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська, PR-менеджерка Pianoбой Ольга Шурова, актор та політик Євген Нищук, акторки Ірма Вітовська та Наталія Васько, екс-голова Держкіно Пилип Іллєнко, телеведучі Соломія Вітвіцька, Надія Матвєєва та В'ячеслав Соломка, екс-генеральний директор “Нового каналу” Олексій Гладушевський, генеральний продюсер ОМКФ Юлія Синькевич, співак Laud, дизайнер Жан Грицфельд та інші зіркові гості.
Гості та представники ЗМІ поспілкувалися з командою, побачили справжні костюми, створені для фільму художницею з костюмів Лесею Патокою, а також чарівні постери з головними героями історії. А в крамничці FILM.UA Group Store та зоні з колекцією «ВІДДАНА BY ZARINA» можна було придбати надзвичайні сувеніри, книжки та прикраси, присвячені проєкту.
Головним сюрпризом вечора став виступ гурту «Один в Каное» з хітом «Човен», що запам’ятався глядачам у першому тизері стрічки та увійшов до офіційного саундтреку.
Всеукраїнська прем’єра фільму – вже 16 січня! Шукайте квитки у кінотеатрах ваших міст!



Олена Перетятко

Немає коментарів:

Дописати коментар