Интернет реклама УБС

01.02.20

Відбулось відкриття виставки EtchingRoom1. Сьогодні ввечері залишусь вдома

30 січня Dymchuk Gallery представила персональну виставку майстерні EtchingRoom1, до якої входять Крістіна Ярош і Анна Ходькова. Проект складається з графічних робіт та інсталяції колективного авторства.
Художниці працюють в техніці модульного офорту, поєднуючи на одному аркуші відбитки багатьох мідних пластин. Такий підхід дозволяє їм комбінувати повторювані елементи, доповнювати їх ручною графікою, текстами та вклейками. Логічним продовженням їх творчого методу є самоцитування: впізнавані образи у різній формі “подорожують” з однієї роботи до іншої, а іноді й виходять за їх межі у вигляді самостійних об`єктів.
Головною темою в роботах EtchingRoom1 є місто та люди, які його населяють. Художниці фіксують прозаїчні, часто суворі моменти з життя в мегаполісі та збирають їх в умовні, поетичні композиції.
У представленій серії тонка графіка класичного чорно-білого офорту поєднується з навмисне “наївними” кольоровими малюнками. Дитяча манера виконання контрастує з тривожними сюжетами, які розгортаються в спальних районах пострадянського міста. Створені з великою часткою іронії, роботи викликають змішане відчуття неспокою і задоволення.




Немає коментарів:

Дописати коментар