Интернет реклама УБС

24.05.21

Непересічний соціальний проєкт Existential Fashion Error Оксани Караванська на підтримку Благодійного фонду «КРАН» та його добродійної ініціативи







Нова колекція найкреативнішої дизайнерки України Оксани Караванської руйнує ілюзорні стереотипи Sustainable-фешн і провокує на персональну відповідальність у моді​ ​

 Відома українська дизайнерка Оксана Караванська представила свій новий проєкт у Києві, у відкритому просторі інноваційного парку UNIT.City. Унікальна фешн-подія під провокативною назвою Existential Fashion Error стала прем’єрою нового бренду Misstitchic – в колаборації із текстильним дизайнером Ксенією Уманською, випускницею London College of Fashion.

Existential Fashion Error - це концепт про моду як простий спосіб говорити про складні речі. Філософія колекції - ексклюзивна і водночас практична. Це Ready Couture. Свою відповідальність в моді Караванська бачить у створенні одягу актуального, такого, який існує поза часом та обов’язково має інтелектуальну складову.

-​ Це моє бачення трендового, але часто надуманого та ілюзорного поняття Sustainable-фешн, - каже Оксана Караванська. - Живемо у часи, коли інтровертність світу і людини в ньому досягли свого піку. Але наскільки етичною можна вважати моду у стосунку до навмисної модифікації тіла людини?

Утім, Existential Fashion Error - це не просто прем’єра нової колекції та​ нового бренду Караванської, а непересічний соціальний проєкт на підтримку Благодійного фонду «КРАН» та його доброчинної​ ініціативи «Будь потужною на 300W(omen)». Фонд «КРАН» (https://www.kran.fund), який приймає складні виклики в благодійності, та фешн-виклик Караванської Existential Fashion Error об’єднались, щоб залучити нових партнерів до важливого соціального проєкту придбання роботизованого комплексу для відновлення ходьби тяжко травмованих бійців GЕ-O System Evolution, вартість якого – 288 000 євро (виробник - Reha Technology, Швейцарія) і підтримати ініціативу​ «Будь потужною на 300W(omen)»: не купувати інвалідні візки, а ставити хворих на ноги.

Гостями дефіле без правил від Караванської в UNIT.City були колишній міністр фінансів України Ігор Уманський, народні депутати Олена Копанчук і Михайло Цимбалюк, колишній міністр культури Євген Нищук, народна артистка України Людмила Смородіна, телеведучі Катя Осадча, Ольга Фреймут з донькою Златою, Ігор Кондратюк, Світлана Вольнова, Ольга Грицик, співачка Анжеліка Рудницька, засновник Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук та інші. Ведучою показу була Соломія Вітвіцька.

ВІДЕО:​ https://fex.net/ru/s/b345ool

Леонід Коваленко (ІМЕНА) для Української молоді.


Немає коментарів:

Дописати коментар