Интернет реклама УБС

21.08.21

Тренди осінь-зима 2021





Кожного сезону дизайнери пропонують нові  наряди та палітру кольорів, які будуть актуальні протягом певного періоду часу. fashion-блогери та стилісти часто радять викидати так званий «не актуальний одяг» на смітник , нав’язуючи свою думку іншим ,але не поспішайте з цим ,адже з неактуальних моделей можна зробити речі, які на даний момент будуть трендовими.

Стилісті пропонують замінити темні кольорі на більш яскраві, які будуть виділяти вас з натовпу та привернуть увагу оточуючих. Тому можете замінити звичне для себе чорне чи коричневе пальто на відтінки яскраво жовтого ,помаранчевого та лаймового. У 2020 році в тренді була в’язана жилетка а в цьому році набирає популярність так званий «дідусів» светр з олдскульним принтом, як у Versace, Chanel або Prada.

Будуть актуальні також хутряні  сумки натуральних відтінків. Зверніть увагу і на сумки ,які будуть прикрашені яскравими кольоровим принтами.

Чорний брючний костюм - це безпрограшний варіант на всі часи.  А в світлі того, що останній рік популярність набирає тенденція на уніформу, такий power suit стає ще більш необхідним.

Мерехтливі чоботи золотого і срібних кольорів, пишні спідниці, топи, вишиті паєтками, і, звичайно, пір'я - в сезоні осінь-зима 2021 можна все.  Головне - дотримуватися балансу і поєднувати такі речі з предметами базового гардеробу.

Несподіваний тренд для осінньої погоди, але до цього все йшло.  Влітку сукні були прикрашені несподіваними вирізами на талії, плечах і стегнах.  Восени дизайнери рекомендують приховати під вашим теплим пальто смужку голої шкіри.  Наскільки широка буде ця смуга - вирішувати тільки вам.

Повернулись в моду не тільки штани на низький посадці але і джинси  в клітку, зі зміїним або квітковим принтом.  Штани в "леопард" або "зебру". Дизайнери рекомендують поєднувати їх з піджаком, однотонним светром або футболкою - або ж, навпаки, дати волю фантазії і додати інший принт.

Також слід звернути увагу на актуальний колір цієї осені-лавандовий ,який зараз вже  набирає популярність

Не забувайте і про те, що мода змінюється кожного сезону і не всі речі  запропоновані  дизайнерами є доречними в повсякденному житті. Тому раджу звертати вашу увагу на комфортний  одяг та вдягатися так як ви хочете ,а не так як нам нав’язує  fashion-індустрія.


Анастасія Налапій


Немає коментарів:

Дописати коментар