Интернет реклама УБС

28.09.21

007: Не час помирати 25-тий фільм про Джеймса Бонда

 

З 30 вересня у Планета Кіно будуть демонструвати фільм

«007: Не час помирати» (англ. No Time to Die) — двадцять п'ятий фільм із серії фільмів про англійського агента Джеймса Бонда, героя романів Яна Флемінга. Роль Бонда вп'яте виконав Деніел Крейґ. 
 
Жанр екшн, трилер 
Продюсери: Майкл Вілсон Барбара Брокколі 
Сценаристи: Джон Логан, Ніл Первіс, Роберт Вейд, Фібі Воллер Бридж.
 Кошторис 250 000 000 $ 

ПРО ФІЛЬМ:
Деніел Крейґ у двадцять п'ятому фільмі про найвідомішого суперагента світу. Короткочасний спокій Бонда перериває нове термінове завдання, де ставки знову надто високі. Суперагент кидає виклик найвпливовішим гравцям злочинного світу, проливає світло на хитросплетені інтриги і викриває підступні змови.

Студія: Universal
Оригінальна назва: BOND 25: NO TIME TO DIE
Старт в Україні: 30.09.2021
Жанр: пригодницький екшн
Режисер: КЕРІ ФУКУНАГА (серіал «Справжній детектив»).
У ролях: ДЕНІЕЛ КРЕЙҐ («Казино «Рояль», «Координати «Скайфолл», «007: Спектр»); РАМІ МАЛЕК («Богемна рапсодія»), ЛЕА СЕЙДУ («Готель «Гранд Будапешт»), РЕФ ФАЙНС («Список Шиндлера», «Англійський пацієнт»).

 Бонд не є чинним секретним агентом — він залишив службу і насолоджується спокійним життям на Ямайці. Однак до нього приїжджає його приятель з ЦРУ Фелікс Лайтер і просить допомоги у порятунку викраденого вченого. Завдання з порятунку викраденого вченого виявляється небезпечнішим, ніж здавалося. В результаті Бонд йде по сліду загадкового лиходія, озброєного новими небезпечними технологіями.  .Олена Сингуренко




Немає коментарів:

Дописати коментар