Интернет реклама УБС

03.10.21

Автомобілі



Автор Валерія Щербак



Попри те, що з плином часу інтелектуальна цілісність людства сягнула космічних висот( в прямому і переносному сенсі), хибним буде спростування аспекту інстинктів нашого мозку. Психологи вже не раз доводили, що досить часто саме останні є рушійною силою в більшості рішень, котрі щодня приймає кожен. 

Понад 300 років по тому фламандський вчений-проповідник створив для китайського імператора прототип першого автомобіля. Даний винахід був іграшкою для правителя, здебільшого через свої розміри. Наразі, коли технології взяли верх і світ має незліченну кількість машин різного сегменту, авто також слугують такими собі «іграшками» саме через ті інстинкти, про які я вказувала вище.  

Чоловіки та жінки обирають залізних коней частково з принципів суперництва, несвідомо очікуючи захоплених поглядів своїх товаришів( або ж того самого набридливого однокласника, який навіть після завершення школи докучає своїми уявними успіхами). Все ж, дитинство всередині ніколи нас не залишає.   

Якщо Вам здається, що це нісенітниця, то наступного разу, переходячи дорогу на зелений, зверніть увагу на поодиноких гонщиків, що не награлись, будучи маленькими, і у сьогоденні активно змагаються на швидкість. На жаль, інколи такі ігри мають досить гіркий фінал.  

Тому раджу Вам бути свідомими, сумлінно керувати авто та грати лише в добрі забавки, що не шкодять людям, котрі Вас оточують.


Немає коментарів:

Дописати коментар