Интернет реклама УБС

09.02.22

Пінчук Арт Центр

 




Мистецтво… Скільки таємничості, величі та прекрасного у цьому слові! «Мистецтво є посередником того, що неможливо висловити»,- цитата відомого німецького письменника Гете. Мистецтво втілює в собі частинку автора, у кожному шедеврі можна знайти щось своє, те, що ніхто інший не побачить, не зрозуміє. Якщо у вашому житті не вистачає натхнення, якщо ви хочете усамітнитися, поринути у бездонний світ роздумів, тоді ви обов’язково повинні відвідати Пінчук Арт Центр, центр сучасного мистецтва у самому серці Києва. 

Деякі експозиції на перший погляд здаються незрозумілими, проте до кожної з них є таблиця-опис, яка пояснює задум автора й розкриває сенс стенду. Надзвичайно різні автори, з різних країн та континентів, і кожен – зі своїм унікальним світобаченням, втіленим у його роботах. Кожен автор намагається передати через експонат свою філософію, переконання, наголошує на проблемах, які є вагомими. В Арт Центрі виставки представлені у найрізноманітнішому форматі: це і звичні нам картини, і фільми, і цілі кімнати, облаштовані під відповідну тематику, порушену автором, і величезні експозиції, й дрібні речі, які в поєднанні представляють повноцінний експонат. Варто зазначити, що експозиції регулярно змінюються, що надає можливість при кожному подальшому відвідуванні центру знайомитись з новими авторами та їхніми роботами. 

Чотири поверхи, наповнені творчістю кращих митців світу, однозначно варті вашої уваги. Отож, знайдіть у своїй щоденній рутині трохи часу та пориньте у світ прекрасного й недосяжного. 

Людмила Письмак




Немає коментарів:

Дописати коментар