Интернет реклама УБС

01.04.22

До Миколаєва з навколишніх сіл евакуювали майже тисячу людей - міський голова


До Миколаєва евакуювали із навколишніх сіл майже тисячу людей, які втратили домівки через обстріли російських військ.

Про це сказав під час прямого ефіру у Фейсбуці міський голова Олександр Сєнкевич, повідомляє Укрінформ.

«До Миколаєва евакуювали з навколишніх сіл майже тисячу людей, які втратили домівки через обстріли російських загарбників. Частина з них вже поїхала далі за кордон або до Одеси, інші залишаються у нас і ми будемо їм допомагати», - сказав Сєнкевич.

За його словами, місто забезпечує цих людей гарячою їжею, одягом і всім необхідним, вони наразі мешкають в приміщеннях дитсадків.

Сєнкевич зазначив, що зараз ситуація в місті залишається неспокійною, лунають сирени, чути вибухи. Але навколишні села потерпають ще більше, бо нині перебувають на лінії вогню - бої точаться на кордоні Миколаївської та Херсонської областей.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім 30 березня поінформував, що з початку російської агресії на Миколаївщині загинуло 134 людини, у тому числі 6 дітей. Ще 415 громадян отримали поранення, серед них 30 дітей. Також, за його словами, в області пошкоджено 1622 цивільні об’єкти, 1200 з яких – житлові будинки.

Немає коментарів:

Дописати коментар