Интернет реклама УБС

02.04.22

Glanbia Ireland направила продуктові набори для підтримки українських біженців

Glanbia Ireland та її постачальники, фермерської сім’ї, об’єдналися з виробничим партнером Complex Nutrition, щоб передати 250 000 харчових наборів ірландського сухого молока для українських біженців, - повідомляє Інфагро.


Гуманітарний вантаж був виготовлений на заводі Epicom/Complex Nutrition в Навані, графство Міт, і ним можна буде годувати тисячі сімей, повідомляє Glanbia Ireland.

Наразі виробництво завершено, і найближчими днями через мережу Entrepreneurs’ Organization (EO) Ireland будуть харчові набори до лікарень України та біженців, які дісталися Польщі.

Готові до використання набори доставить українське посольство, яке передасть частину пожертвування безпосередньо медикам в Україні.

Glanbia Ireland повідомила, що решта буде доставлена ​ іншими волонтерськими компаніями мережі EO Ireland.

Генеральний директор Complex Nutrition Джон Каннінгем сказав:

«Продукт, який ми робимо, являє собою повноцінну поживну їжу для споживачів будь-якого віку, починаючи з трьох років. До продукту потрібно просто додати холодну воду.  Продукт стійкий, термін придатності становить 18 місяців, його можна легко зробити в чашці або глечику.

«Ми додали шейкери до кожної коробки разом із інструкцією англійською та українською.  У нас тут працюють люди 12 національностей – у тому числі один українець, багато поляків, латишів, литовців, словенців та румунів.

«Всі вони дуже пишаються тим, що ми робимо, а також раді допомогти», – додав він.

Голова Glanbia Ireland Джон Мерфі додав, що спочатку метою було передати біженцям у Польщі 100 000 харчових наборів на основі сухого молока. «Тепер їх кількість зросла до 250 000», — сказав він.



Немає коментарів:

Дописати коментар