Интернет реклама УБС

19.03.13

"Волинська бізнес-група" "Континіум" пропонує скасувати мовний закон

Позафракційні народні депутати Ігор Єремєєв та Степан Івахів, які обиралися за мажоритарними округами у Волинській області, внесли до Верховної Ради України проект Закону "Про визнання недійсним Закону України" Про засідках державної мовної політики "№ 1190-1 від 23.01.2013 р".

На думку авторів законопроект, скандальний закон Колесніченка-Ківалова має на меті знищити українську мову і поступово впровадити російську, як другу державну.
Разом з тим, стверджують депутати, чинний закон був прийнятий з порушенням Регламенту ВР і Конституції.
"Коли в української нації, під виглядом захисту мов національних меншин, хочуть забрати власну мову, це означає лише одне: ми продовжуємо потерпати від мовно-культурного насильства, яке має зовнішні потужні джерела підтримки. Причому відбувається це з використанням українських продажних політиків, які створили і підтримали цей закон. Крім знищення української мови, він спрямований і на прямій розкол суспільства ", - заявив Єремєєв.
"Я зроблю все, щоб скасувати відверто антидержавний закон Колесніченка-Ківалова. Це мій обов'язок і як народного депутата, і як українця", - аргументував Єремєєв.
Зазначимо, що Ігор Єремеєв та Степан Івахів - земляки і бізнес-партнери. Ще в 1992 році вони створили у Волинській області ПП "Континіум", що займалося пошиттям шкіряних курток. Потім фірма почала торгувати продовольством і пальним, з часом стала купувати АЗС і підприємства харчопрому. Сьогодні в активах "Континіуму" - одна з найбільших в Україні мереж АЗС - WOG і Херсонський нафтопереробний завод. Forbes.ua оцінює статок Єремєєва в $ 107 млн, Івахіва - $ 109 млн.

Орел В.

Немає коментарів:

Дописати коментар