Интернет реклама УБС

02.02.13

Народний депутат Сергій Міщенко очолив партію "Справедливість".


849834_3
З'їзд партії відбувся 2 лютого в Києві. В роботі з'їзду взяли участь 150 делегатів.
Як заявив під час виступу новообраний голова Сергій Міщенко, "головне завдання не гратися в опозицію, і створювати видимість боротьби, а докорінно змінити Україну і зробити її європейською державою".
"Сьогодні у цьому залі зібралися ті, хто дійсно стоїть на вістрі боротьби і бачить кінцеву ціль. У цьому залі зібрались голови громадських організацій, представники афганців, чорнобильців. Ті, хто реально протистоїть незаконним забудовам в Києві. Серед них представники малого бізнесу, з яких влада вичавлює останню копійку, студенти, які бажають жити в кращій країні. Сьогодні тут ті, для кого боротьба – це їх майбутнє, а не бажання сісти у тепле крісло", - заявив новообраний голова партії.
"Перед сьогоднішнім з'їздом я мав зустрічі з тисячами людей. І не лише у моєму окрузі. Остання така зустріч у мене відбулася вчора в Бориспільському районі, де разом з громадою ми захищали сільську лікарню. І головне, чого вимагають люди – це справедливості. Тому сьогодні ми ухвалили рішення назвати нашу партію "Справедливість".
Нагадаємо, в парламенті минулого скликання Міщенко був депутатом від БЮТ-"Батьківщини", однак на виборах 2012 року з'їзд партії затвердив його непрохідним 142 номером списку.
Орел В.

Немає коментарів:

Дописати коментар